Milyen fajtát ajánlotok?
Mamám nagyon szeretne kutyust,de nem tudja pontosan,hogy milyet szeretne.Annyit biztos,hogy kistestű legyen és hosszú szőre :D
Panelban laknak,szóval benti kutyus lenne.Mamám eléggé energikus és állandóan vele lenne(mennének sétálni,játszanának).
Én valami hasonlóan energikus kutyusra gondoltam,ami igényli a törődést,mert Mama unatkozik otthon :D
Tatám a tv előtt ül Mama meg menne mindenfelé,csak ne kelljen otthon ülnie.
Szóval valami szerethető,ragaszkodó,aktív,pici hosszú szőrű,aranyos kutyafajtát keresek.
Nekünk egy keverék kutyusunk van(Havanese keverék,eléggé hasonlít,de biztos,hogy nem fajtiszta).Szíve szerint a mi kutyánkat vinné el,de nem tudjuk odaadni neki,mert nagyon szeretjük.
A személyisége nagyon tetszik neki(még Tatámnak is),alig bírták otthagyni,mikor menniük kellett :D
Milyen kutyafajtát ajánlotok ?
Egyébként a pakliban a menhely is benne van,mert Mamám nem nagyon szeretne tenyésztőtől venni.Nem tudom miért,a pénz nem gond,de ő nem akar tenyésztőtől.
A segítséget köszönöm !
A menhely tökéletes választás, igaza van a mamádnak.
Menjetek el egy vagy több menhelyre is, biztos vagyok benne, hogy megtalálja a mamád a társát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!