Milyen fajtát ajánlotok?
Szeretnénk majd a közeljövőben egy kutyát. Panelban élünk 3 gyrek egy felnőtt a legfiatalabb gyerek most lesz 11. Napi 3-szor 4-szer sétáltatnánk+agyi lefárasztás.Gondolkodtunk már sok fajtán Pl. yorkie, westi, staffordshier.Tudom ezek egyáltalán nem hasonlítanak de meg tudnánk oldani egy amstaff nevelését meg mindent. Lehet hosszú szőrű is. (ne írjátok a menhelyet mert volt már onnan kutyink és nem lett jó vége) (bocsi a helyesírási hibákért)
A válaszokat köszi :)
bolognese :)
nekem is az van :)
a legjobb, hogy nem hullik a szőre
bolognese kutyusnak sincs kutyaszaga ( legalábbis a miénknek :D )
és nem furdetjük hetente, max a lábát mossuk le, ha sáros lett. :)
ez a hátránya, hogy konnyen lesz piszkos :D
és 2-3 havonta célszerű kozmetikába vinni :)
-erdélyi kopó (nagyon hűségesek, és amúgy igénytelenek, mindent jól tűrnek, valamint nagyon szépek szerintem)
-coton de tulear: A bichonok egyike, nem szaglik a bundája, nincs túltenyésztve, épp ezért egészséges, igazi életvidám kiskutyus.
-a megfelelő tenyésztőtől származó golden retriever is jó családi kutya, de őrzésre nem alkalmas, és hajlamos a hízásra
-a labradort mozgékonyabbnak ismerem, mintsem ajánljam lakásba
-esetleg még a sheltie, a közismert collie kisebbik "mása"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!