Elakadtam, milyen kutyatrükköt tanuljunk még a kutyámmal?
Tudja a tolatást; tolatásból megfordulást két láb közé be; szlalom; kukucsból lábfejen sétálni; engem hengergetni a földön előre hátra; gurulás; betakarózás; zokni lehúz; szégyelld magad; integet; piti; hátra fel; háton áll, ül, fekszik; "halott" ; tánc körbe.
Most a hátrafelé szlalomot gyakorlom, és a táncot finomítom.
Mit tudnátok javasolni, milyen izgalmas trükkök vannak még, mert úgy érzem teljesen elakadtam, ami az ötleteket illeti. Köszönöm előre is!

Tanítsd meg, hogy utánozzon téged.
Húúú hát nagyon szépen köszönöm a 101 kutyatrükköt!!!!!!! Meg van a karácsonyi ajándékom :))))))) Már le is mentettem. A 7-es válaszolónak is köszönöm (do as I do ), ez teljesen új információ számomra , meg lesz a tanulmányozni valóm.
A kúszást kihagytam a felsorolásból, köszönöm, már tudja.
Nagyon köszönöm még egyszer!!!!!!!! Boldog Karácsonyt!!!!

meghajlás, kerüljön meg tolatva, fogjon meg és tartson meg dolgokat és valamivel a szájában is csinálja meg a felsorolt trükkjeiteket.
ugráljon 3 lábon, tolasson fel a falra, járjon a melső két lábán, oldalazzon.
finomithatod úgy az eddigi trükköket, hogy ha fapofával állsz előtte és csak a vezényszót adod ki is megcsinálja őket, mindenféle testjel nélkül.
az is egy kihivás lehet, hogy lefekszel a földre és a tőled pár méterre lévő kutyát arra kéred h pitizzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!