S. O. S MIT TEGYEK? MI LEHET A BAJA?
Van egy 4-5 éves hosszú szőrű csivavám. Es nyáron volt tüdögyuladása és ősszel epe gyulladása. Kb septemberbe már teljesen jól volt és ma észrevettem hogy megint keveset mozog , picit reszket és fáj valamije (visit ha simogatom vagy piszkálom a hasát)
Brit Care-t esznek a Máltaival (nekünk ez vált be), a máltai teljesen egészséges!
Mit tegyek? Már nem rendel a doki csak jövő hét végen ?!?!?!?!?!
Segítsetek kérlek.... ha nagyon rosszul lesz muszáj lesz másik városba vinni ( de nem tudom eljuttatni oda😭😭)
Tudom de apum külföldön van , szóval nem tudja bevinni a masik városba....itt meg már nem rendelnek a dokik!
Ha valami baja lesz, én is meghalok😭😭
Meprobálok mindent (amit eddig nem)
De nem hiszem hogy ölbe tudnám vinni, nagyon fáj a hasa
Hát ide is jó kirakni kérdest.
Most ezzel miért viccelődnek????
Mindegy is ....nemfogok a gyakorin idegeskedni csak mert van pár ember aki....mindegy!
Én nemntudom a mai fiatalok, higy maradnak egyáltalán életben...
A kutyának orvos kell sürgősen.
Vagy elviszed.
Vagy kihívsz egy ügyeletes állatorvost.
Vagy felhívsz bármilyen felnőt rokont, aki tud fuvarozni vagy pénzt adni.
Vagy felhívod valamelyik barátod/barátnőd és megkéred a szüleit, hogy segítsenek.
Nehéz lesz valakit találni aki elvisz ,, csak egy kutyát" vagy 100-130km....Romániában élek... falun , és a másik város olyan messze van.
Ha megtudnám oldani nem tettem volna fel a kérdést....felteszek egy hirdetést hogy ki vállalna a fuvart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!