Ivartalanítás után fognak még verekedni?
Iszonyatosan drága az ivartalanítás? Egy nagytestű kan kutyának is legfeljebb 20-25 000Ft.
Külömben nem feltétlen fogja megoldani az ivartalanítást hiszen nálatok nevelési gondok vannak.
Bár pár napja lejárt, de pl. a Noénál ivartalanítási akcióban a 15kg feletti kan kutya 8000 Ft volt idén ősszel. Ilyen akciók más szervezeteknél is szoktak lenni.
Ebből a pénzből még két oltás is csak szűkösen jönne ki, úgyhogy iszonyatosan drágának igazán nem mondható a hadművelet.
Csak addig gondolod iszonyatosan drágának az ivartalanítást, ameddig nem kap be valamelyik kutya egy durva ivarszervi betegséget, aminek a kezelése többszöröse lesz az ivartalanítás árának.
Kérdésedre válaszolva, megoldhatja a dolgot, igen.
Iszonyatosan drága? Nagyon gyakran szoktak hirdetni ivartalanítási akciókat. Egy ilyen lehetőséget kellene keresned.
Ivartalanítás után csökkenni szokott a harci kedv, de gyökeresen nem változtatja meg a kutya személyiségét, csak finomít rajta. A nevelést nem helyettesíti.
nevelés teljesen rendben van, hiszen a többi kutyánkkal nincs gond csak ezzel a kettővel. lehet valami miatt megbántották egymást. és igen iszonyatosan drága most karácsony körül 40 ezer csak huss elszáll. lehet ti rohadt gazdagok vagytok de nem arra voltam kiváncsi kinek mi a drága.
az efféle akciókról nem tudtam, de majd megpróbálok keresgélni. remélem nem azért akciós, mert kontár munka... :/ eddig csak állatorvosok honlapján néztem
Nem azért akciós, mert kontár munka :D Ugyanazok az állatorvosok végzik, mint máskor.
Egy összegben tényleg soknak tűnik az a pénz, de sok betegség megelőzhető a műtéttel. Pl a heredaganat nagyon gyakori az ivaros kan kutyáknál. Egy ilyen betegségnél az állatorvosi költségek jóval többe kerülnek, mint az ivartalanítás ára. + sok viselkedési probléma jóval könnyebben orvosolható egy ivartalan kutyánál.
Felelős állattartónak ezt a költséget viselnie kell.
Biztosan találsz majd olyan akciót, amit ki tudsz használni. (Én két a két kutyámat és a macskámat is féláron műttettem meg)
Tavasszal egymást érik az ilyen akciók.
ajh sok helyen pont most lett vége az akcióknak... :(( pedig találtam kevesebb, mint fele árban.
akkor már a karácsonyt is végig kínlódjuk. aztán gondolom ősszel lesz megint akció
"lehet ti rohadt gazdagok vagytok de"
"aztán gondolom ősszel lesz megint akció"
B+ kérdező, szedd már össze magad! Ha ilyen fokú negativitással kellene együtt lennem, nekem is kedvem lenne verekedni.
És nem, az ivartalanítási akció nem szezonhoz kötött. Felénk az egyik legjobb klinika január-februárban szervezi. Csak szemfülesnek kell lenni.
Arra viszont számíts, hogy az ivartalanítás után még 2-3 hónapba telik, mire kiürülnek a hormonok a szervezetből, tehát ne instant megoldást várj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!