Hogyan szoktassam le a kutyát, hogyha elmegyek itthonról ne túrja szét az ágyamat?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek teljesen tanácstalan vagyok. Ha itthon vagyok nem mer feljönni, ha elmegyek itthonról össze vissza túrja.2017. dec. 21. 13:26
11/17 anonim válasza:
"Magyar vizsla. Tud ajtót nyitni, kulcs pedig nincs hozza:)"
Szerencsétlen vizsla, persze, hogy szétszed mindent, mert nincs lefárasztva ennyivel. Az ősei fél napokat kint töltöttek a gazdájukkal vadászattal...
Ha nincs kulcs a zárhoz, akkor húzz valami nehéz dolgot az ajtó elé, hogy ne tudjon bemenni a szobádba.
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Honnan a francból veszed hogy nincs lefárasztva??? Napi 2 órát fut a kutya intenzívem, fél órát fárasztom agyilag és még agilityzunk is egy órát. A kutya egész nap alszik, ki van dőlve. Hogy következtetsz abból, hogy kinyitja az ajtót, arra hogy nincs lefárasztva??
2017. dec. 22. 20:17
14/17 A kérdező kommentje:
Az ajtó kinyitást trükként tanítottam neki pár hónapja. Nem ugy nyitja ki az ajtót hogy majd megbolondul az energiától....
2017. dec. 22. 20:20
15/17 A kérdező kommentje:
Szeretne sok kutya ilyen SZERENCSÉTLEN lenni mint az enyém.....
2017. dec. 22. 20:23
16/17 anonim válasza:
Kicsit bonyolult megoldani,de mi lenne ha, laptopot vagy valamilyen eszközt bent hagynal a szobaban, aminek a kameráján látod , hogy mit csinal a kutya? Te kimész, de készen állsz egy hangos akármivel a kezedben pl. duda vagy kövekkel töltött fél literes palack, és mikor látod, hogy felugriknaz ágyra, berohansz, hatalmas zajt csapva így megijesztve a kutyát. A lényeg, hogy valami negatív élménnyel társítsa az ágyat.Persze ez a lakás kialakításából adódóan nem tudom működőképes megoldás e.
17/17 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, Victoria Stilwell musoraban lattam ezt a módszert, rajta vagyok, remelem beválik. Bár amíg itthon érzi az illatom nem fog felmenni ;( szigorúan ha elmentem itthonról😄
2017. dec. 22. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!