Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le a kutyát,...

Hogyan szoktassam le a kutyát, hogyha elmegyek itthonról ne túrja szét az ágyamat?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek teljesen tanácstalan vagyok. Ha itthon vagyok nem mer feljönni, ha elmegyek itthonról össze vissza túrja.

2017. dec. 21. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"Magyar vizsla. Tud ajtót nyitni, kulcs pedig nincs hozza:)"

Szerencsétlen vizsla, persze, hogy szétszed mindent, mert nincs lefárasztva ennyivel. Az ősei fél napokat kint töltöttek a gazdájukkal vadászattal...

Ha nincs kulcs a zárhoz, akkor húzz valami nehéz dolgot az ajtó elé, hogy ne tudjon bemenni a szobádba.

2017. dec. 22. 13:45
 12/17 anonim válasza:
Zár/zárszerkezet csere.
2017. dec. 22. 18:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Honnan a francból veszed hogy nincs lefárasztva??? Napi 2 órát fut a kutya intenzívem, fél órát fárasztom agyilag és még agilityzunk is egy órát. A kutya egész nap alszik, ki van dőlve. Hogy következtetsz abból, hogy kinyitja az ajtót, arra hogy nincs lefárasztva??
2017. dec. 22. 20:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Az ajtó kinyitást trükként tanítottam neki pár hónapja. Nem ugy nyitja ki az ajtót hogy majd megbolondul az energiától....
2017. dec. 22. 20:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Szeretne sok kutya ilyen SZERENCSÉTLEN lenni mint az enyém.....
2017. dec. 22. 20:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit bonyolult megoldani,de mi lenne ha, laptopot vagy valamilyen eszközt bent hagynal a szobaban, aminek a kameráján látod , hogy mit csinal a kutya? Te kimész, de készen állsz egy hangos akármivel a kezedben pl. duda vagy kövekkel töltött fél literes palack, és mikor látod, hogy felugriknaz ágyra, berohansz, hatalmas zajt csapva így megijesztve a kutyát. A lényeg, hogy valami negatív élménnyel társítsa az ágyat.Persze ez a lakás kialakításából adódóan nem tudom működőképes megoldás e.
2017. dec. 22. 22:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, Victoria Stilwell musoraban lattam ezt a módszert, rajta vagyok, remelem beválik. Bár amíg itthon érzi az illatom nem fog felmenni ;( szigorúan ha elmentem itthonról😄
2017. dec. 22. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!