Kerdezoke kérdése:
Miért van az hogy a kutyám reggelente dörzsöli a fenekét a földhöz? (részletek is vannak).
Figyelt kérdés
Reggelente szinte mindig ezt csinálja. Másfél hónapja lett 1 éves és most kezd érni/megjönni neki. Én erre gyanakszom. Szeretnék kérni tippeket hogy mi lehet?
Féreg tuti nem lehet, kakijában soha, semmi sincsen, + akkor a nagyobb kutya is az lenne. (Az érintett az egy drótszőrű tacskó, a nem érintett pedig egy 9. éves németjuhász).
2017. dec. 19. 20:39
1/9 anonim válasza:
Féreghajtót kapja negyedévente?
Férgességen kívül lehet pl. bűzmirigy probléma is.
2/9 anonim válasza:
Szerintem megtelt a bűzmirigye. Állatorvos, vagy kozmetikus ki tudja nyomni neki.
4/9 anonim válasza:
Attól, hogy az egyik nem produkál ilyen tüneteket, még lehet férges. Nálunk az egyik kutyából olyan méretű férgek jöttek, mikor elhoztam a régi helyéről, amekkorákat én korábban max lóban láttam - mégse húzta a hátsóját a földön...
5/9 anonim válasza:
Bűzmirigy nem ürül. Állatorvos vagy kutyakozmetikus meg tudja mutatni, hogy kell kiüríteni. Normál esetben ez egy barnás, büdös folyadék, a tiédben ez már valószínüleg krémes állagú. Mindenképpen vidd el most szakemberhez, mert lehet, hogy érdemes átöblíteni is most. Utána havonta egyszer te is meg tudod utána oldani.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ebből mihamarabb doki lesz! Amúgy a tacskónak közvetlen az ágy mellett van a helye éjszaka. Én minden este jól megdögönyészem. Nekem ettől lesz valami, vagy nagyon semmi?
2017. dec. 19. 22:06
7/9 anonim válasza:
Kerj magadnak is fereghajtot, el is kaphattad!
8/9 anonim válasza:
Én is a bűzmirigy gondra tippelek, elég gyakori gond a kutyáknál és kellemetlen érzés nekik, ha nem ürül rendesen.
Ha nem kap 3 havonta féreghajtót, akkor van esély rá, hogy férges.
Az ivartalanítás is időszerű volna.
9/9 anonim válasza:
Viszket neki ennyi es vakarni nem tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!