Miért nem eszik? Normális ez ilyen szituációban?
Ha már most sem tudjátok elvinni orvoshoz, mi lesz később???
Egy kutya 15 évre szól, ha beteg, azonnal el kell tudni vinni orvoshoz. Az élete múlhat ezen...
Szerintem még most vigyétek vissza, mert ez nevetséges, hogy 2 felnőtt ember munka után nem tudja elvinni az állatorvoshoz, de hogy még te sem vagy képes buszra szállni és orvoshoz vinni a kutyát...
Ha nem eszik akkor persze hogy nem is ürít.
Az ivás hiánya sokkal nagyobb gond, ki fog száradni és teljesen legyengül a szervezete. Nincs otthon esetleg laktózmentes tej?
Én ha más nem, fecskendővel vagy pipettával adagolnám a szájába a vizet, az biztos.
Többféle étellel próbálkozz, hátha valamit elfogad. Ilyen helyzetekben sajnos nem tehetsz mást, mint hogy megengeded neki a válogatást, és örülsz ha valamit végre megeszik.
Én arra gondolok hogy az új hely hatására viselkedik így. Megviseli a változás, el van veszve teljesen.
De simán lehet, hogy tényleg beteg, és nem kizárt hogy ezért is akartak megszabadulni tőle a "gazdái".
Az viszont számomra elképzelhetetlen, hogy miért adtál pénzt egy kutyáért, akiről nyilvánvalóan tudtad hogy keverék. Én sosem segítenék ilyen embereknek hasznot húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!