A kutya gödröt ás, sír amikor oda megyek, nem eszik, és hívásra sem hajlandó előjönni. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Olyan helyre megy a kutya ahol végképp nem járt csak nagyritkán. Elbújik, hívásra nem reagál csak ha odamegyek elkezd sírni. Enni nem eszik, csak nagynehezen.2017. nov. 2. 09:07
2/14 anonim válasza:
Gondolom beteg,olyankor szoktak bújkálni.
Van valami baja azonkívül hogy nem eszik?
Szerintem orvos kell neki.
4/14 A kérdező kommentje:
1es köszi szépen a buta kommentedet. A kutyát nem bántottam. 4éves és még egy pofont se kapott tőlem, értelmes okos kutya, elfogadja hogy én vagyok a gazdája.
2es: ezen kívül semmi. Idehívtam most sírt egyet és elment.
2017. nov. 2. 09:20
5/14 anonim válasza:
Az enyém akkor bujkált, mikor nagyon-nagyon beteg volt és úgy érezte, el fog pusztulni. Persze orvosi kezelés alatt állt és ez végül megmentette, de volt 1- nap, hogy annyira rosszul lehetett, hogy a végét érezte.
Ha nem eszik, az elég rossz jel. Orvoshoz kellene vinni.
7/14 A kérdező kommentje:
Holnapra van megbeszelve az idopont a dokival
2017. nov. 2. 10:01
8/14 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy várnék holnapig. Az a kutyának még közel 24 óra ebben az állapotban, masszív szenvedésben. Nagyon nehéz. És attól függően, mi a baja, sokat romolhat az állapota. Nincsen sürgősségi ellátás a dokinál?
9/14 anonim válasza:
Vidd még ma orvoshoz, a leírás szerint nagyon xarul van. Ne várj holnapig, mert lehet már nem lesz kit elvinned...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!