A kutyak vajon tudjak, hogy a puszi a szeretet jele?
Látszik, hogy gőzöd nincs a macskákról.
A macskának semmilyen bűzmirigy nincs az arcán/fején, ugyanott hordja, mint a kutyák, a fenekében.
Hát 2-es, te inkább macska-ügyekben ne nyilatkozz!
A macska mindenen "vasalja" a bajuszkáját, asztallábán, szekrény sarkán, stb. és akit szeret azt jóllakottan is szereti.
Ahogy az enyém is, aki most is degeszre kajálva dorombol az ölemben.
Igaz, hogy a szeretetét ki kell érdemelni, nem osztogatja alanyi jogon, mint a kutya, aki imádja a bármilyen moslék, idiótát is, mert a gazdája.
Én nem vagyok macskás, nem vagyok kutyás, hanem állatos vagyok.
Két kutyával és két macskával, nem hiszem, hogy más kategóriába lehetne sorolni.
Kedves Erika, igen csökkentett értelmű vagy...nem tűnik fel, hogy a Kutyák témakörben kommentelsz?! Persze, hogy itt "nem fúj" annyi macskás rád.
A hozzád hasonlók miatt imádom egyre jobban a cicámat és a kutyámat is. Ilyenkor veszem észre, mennyivel különbek és szeretettelibbek ők néhány fajtársamnál. Ostoba troll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!