Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat ez még kellemetlenségeket?
Részeg volt..
Szerintem nem kell aggódnod.
"barátnőm totál részeg volt ami nembaj mert legalább kicsit jólérezte magá"
Már ne haragudj, de ez nagyon messze van a nembajtól. Krv.a gáz,ha egy csaj így leissza magát, meg az is, hogyha valakinek a "Jól érzem magam" itt kezdődik.
Másik megjegyzés:" haveromnak van barátnője akit nagyon szeret". Tényleg? Nem, ha én nagyon szeretem a párom, akkor nem csinálom egy másik lánnyal azt, amit a barátnőddel tett és akart tenni. Vagy ez csak nekem logikus?
Okozhat -e kellemetlenséget még? Én nem látom a jövőt.
Tippelni viszont tudok: igen. Aki meg akarja csókolni a barátnődet, az józanon is fogja érezni ezt a vágyat, max. nem akarja megtenni, nincs,ami feloldja a gátlásokat (lásd: alkohol).
Milyen undi sztori, én csajom 20 éves de még egyszer se volt részeg mégis rohadt kis lelkilény meg állandóan viccelődik.
Meg persze testének is jót tesz, szép finom a bőre nem ám ha piálna :)
Ivott de azért vigyáztál-hát ez poénos :D
"a barátnőm totál részeg volt ami nembaj mert legalább kicsit jólérezte magát"
Ahhoz innia kell, hogy egy KICSIT is jól érezze magát?
Kellemetlenségeket okozhat ,de nem kell az ördögöt a falra festeni.
Miért lenne undorító ha egy LÁNY leissza magát? Pasiknál ez miert is elfogadottabb? Annyira utálom ezt a logikát ,pont azért mert semmi logika nincs benne.->szexizmus
Végül is nem csalt meg a barátnőd. De beszélj vele arról hogy próbálja kicsit kontrollálni magát ,mert nem volt messze tőle.
Másrészt a haveroddal is beszélj. Ha igazán szeretné a saját barátnőjét nem csinálna ilyet más lánnyal de az ő kapcsolatuk ,rájuk tartozik. Azt viszont nyugodtan megmondhatod neki hogy neked ez rosszul esett és nyilvánvalóan zavar ,hogy ilyet csinált. Ha normális a srác akkor megérti es legközelebb jobban odafigyel.
A barátnődet nem nagyon hibáztathatod. Mondjuk az tényleg nem normális, ha leissza magát, máskor ne hagyd neki.
A haverod viszont egy farok. Tudom, hogy "jaaj barát az csak egy van, cejejemből meg jaaaj sok gyühet jaaah", de ha a "haverod" egy számító, gerinctelen alak, akkor mondd meg neki, hogy bizony legyen oly kedves visszatalálni az utat az édes jó anyjába.
25/F
8-as
„mondjuk az tényleg nem normális ha leissza magát”
miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!