Mit jelent ha a kutya teljes súlyával nekem dől? Ha arébb megyek simán feldőlne.
Játszani akar!!!:) az enyém akkor csinálja..vagy simit!-mekkora???..
a hágás dominancia, jól tetted hogy leszoktattad!!:)
ha háttal dől neked vagy ráül a lábadra, az a bizalom és elfogadás jele
ha oldalról simán rád dől, közben mancsol, akkor egyszerűen azt akarja, hogy foglalkozz vele
Vizsla? :) ők cukik nagyon. Az enyém akkor mancsol ha akar valamit, ütögetni is szokott, eltolja a kezemet ha gépelek-alulról-..a fejével lökdös /havanese/..vagy a csontját kéri vagy sétálni akar..az nem baj ha kiharcolja szerintem!
A baj amikor a mellkasomra fekszik az szerintem dominancia!:) De én is leszoktattam mert keménykedett ő is legelső nap /talált kutya/. Azóta nem mászik rá lábra, kézre,..
/#1 voltam/
Hehe, gondoltam, hogy vizsla :DD
A mi német vizslánk is ugyanezt csinálta, néha viccelődtünk vele, hogy hirtelen elléptünk, akkor majd feldőlt :)
Szerintem a ragaszkodás jele, a vizslák különösen gazdicentrikusak, szerintem legszívesebben bebújnának a bőrünkbe, annyira imádják a gazdájukat.
Nem, a hágás dominancia egyértelműen, ..nőstények is csinálják pl. az én kankutyámmal tuti nem zavarodottak..:)
.....:)
Itt is van egy kutya vizslának hittem ma reggel is dicsértem mekkora nagy, és hogy érdekes az enyém fél minden vizslától aztán felhomályosítottak hogy ő tkp. ridgeback.:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!