Szeretném megvenni első kutyámat. Egy nyugodt, játékos, keveset ugató fajta kéne. Nagy lakásban lakom, időm lenne foglalkozni vele. Milyen fajtát javasoltok?
Végre egy okos jövendő gazda :D
Nagyon jó a hozzáálásod remélem találsz egy hozzád illő kiskutyust a menhelyen és sok boldog pillanatatok lesz.
Sok Sikert.
Menhelyet javasolnám elsőnek. Ott segítséget is tudnak adni.
Menhelyről hoztam el a kutyámat 4 hónaposan (nagyon sok kölyök kutya van ott is). Kinéztem magamnak párat. Megkérdezték, mit várok el a kutyámtól. Kis lakásban lakom, bár nagyobb testűt szerettem volna. Feltételeim voltak még: ne legyen feleslegesen ugatós, kiegyensúlyozott, nyugodt, tömegközlekedést is bíró, azaz nem túl félős.
A paramétereim alapján az általam kinézett kutyák közül egyet javasoltak, akinek a habitusa megfelelt az általam támasztott kéréseknek. Nem is bántam meg :)
Erdélyi kópó és valószínűleg szetter keverékem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!