a kutyám eléggé megbetegedett, voltunk 2 orvosnál, kapott lázcsillapítót, antibiotikumot meg egyebeket, de egyik orvos sem mondott semmit hogy mit etessünk vele, pedig mondtuk hogy nem eszik semmit. vasárnap már nem evett, hétfőn és kedden voltunk orvosnál, ma péntek és eddig napi max 2 falatot tudtunk belegyűrni, egyszerűen húzza a fejét az ételtől, nem hajlandó semmit megenni. Tegnap kicsit érdeklődött, ma megint semmi. Már nem pisil véreset és a kedve is kicsit jobb, de ha bent van a lakásban kedvetlenül fekszik, nem üdvözöl minket, csak alszik és iszik. Már két napja nem is kakilt. 3-kor felhívom az orvost de addig is mit csináljunk? Oké hogy beteg kutya nem eszik de így lassan éhen fog halni, már így is eléggé lefogyott.
Akkor minek kérdezősködsz itt már egy hete, drága???
Elvileg időben orvoshoz jutott a kutyád, s az orvosok általában válaszolnak minden kérdésre!
2017. dec. 8. 20:07
22/30 A kérdező kommentje:
meg is válaszolta, erre a kérdésre is adott választ. Hol a gond?
2017. dec. 8. 20:09
23/30 A kérdező kommentje:
egyébként meg erre van az oldal.
2017. dec. 8. 20:09
24/30 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett
2017. dec. 8. 20:10
25/30 anonim válasza:
"Mondj amit akarsz, ők az orvosok, anonim embereknek még kevésbé hiszek."
a francnak firkálsz akkor, teeeee....
Tudjátok mikor volt ez orvosnál a kutyával....
2017. dec. 8. 20:12
26/30 A kérdező kommentje:
higgy amit akarsz, volt orvosnál a kutyám, 3x is és hétfőn megyünk vissza.
2017. dec. 8. 20:15
27/30 anonim válasza:
Már ahhoz a kérdésedhez is írtam, hogy Calo-Pet pasztát adjatok neki. Avval kihúzza, amíg meg nem gyógyul annyira hogy egyen.
Ezt be tudod kenni a szájába, tehát nincs olyan gond hogy nem eszi meg.
2017. dec. 8. 21:00
28/30 A kérdező kommentje:
#27 én szerettem volna, de CaloPet pasztát csak rendelni tudtunk volna ami minimum 1 hét mire megérkezik, az orvost is kérdeztük hogy van-e ilyen pasztája, de nem volt neki. Most vettünk vitamin pasztát bár nem CaloPetet de szerintem megteszi, plusz találtunk egy kenőmájast is amit végre megeszik.
2017. dec. 8. 21:13
29/30 anonim válasza:
Na ez azért jó hír, talán javulgat akkor!
Amúgy ilyet is vehettek, Calomax, ugyanarra jó mint a Calo-pet. Ráadásul a petissimo 1-2 nap alatt biztosan kiszállítja.
Nálunk hasonló volt a dolog . Az amúgyis kis súlyú yorkim(már hízó kurát tartottunk) 2,3 kg val ideiglenesen egy nagyon kedves ismerősömhöz kerültek (rengeteg kutyás tapasztalat stb benne biztam a legjobban ).Minden jól alakult mindaddig mig a kutyum tüzelni nem kezdett. Az elején még minden oké volt majd ismerősöm felhívott(külföldön tartozkodtam ) baj van nem eszik a kutya . ezt eljátszottuk kb 3-4 napig de semmi nem volt jó ,a kedvenceihez sem nyuét hozzá . Jött a döntés orvoshoz bármi kell csináljuk .Többszöri szívféreg teszt negativ eredménnyel ,többszöri uh, vérvétel és minden létező szürés. Annyival lettünk okosabbak ,hogy van egy veseelégtelensége( 3 évesen vettem át másik családtol) ami az orvos szerint a nem megfelelő oltás okozott... láttak egy pici foltot a méhénél oké akkor azonnali ivartalanitás.. 2 honappal elöbb vagy utobb már nem lényeg . Itt már a 2.hetet tapostuk úgy hogy étvágy növelőket kapott és nem használtak semmit és már 3 orvos konzultált mi lehet a kutyával .. 3 héten bőven 2 kg alatt volt a kutya .Már az orvosok azt mondták ennél többet tenni nem lehet várjunk ,hogy ivartalanításból felépüljön hátha enni kezd ... Csodák csodájára kb 1,5kg volt mire elkezdett enni és azota nyoma nincs ennek .Én a helyedben addig vinném amíg lehet .Nem elégednék meg egy teszt eredménnyel .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!