Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám sokat ugat túl domináns?

A kutyám sokat ugat túl domináns?

Figyelt kérdés

1 éves Jack Russel terrierem van kicsikorában nagyon engedékeny voltam vele és ez most a baj hogy a fejemre nőtt és dominálni akar rajtam és kint van egy vizsla keverék kutya és ő rajta látszik hogy ő nyugodt és semmi balya nincs de az én kutyám pont az ellenkezője tudnátok nekem

Segíteni?

2017. dec. 7. 06:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A sok, indokolatlan ugatás inkább az unatkozó kutyákra jellemző. A jack russel nagyon aktív fajta, mennyit foglalkozol vele naponta?
2017. dec. 7. 07:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben mi nem tudunk segíteni. Kezd el nevelni végre normálisan, tanuld meg, hogy mit igényel ez a fajta! Nagyon ajánlom, hogy egy kutyasulit is keress fel.
2017. dec. 7. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Nevelni kell, és rengeteget fárasztani, futni vele, kutyák közé járni vele stb. Nagyon aktív, sok mozgást igénylő fajta.
2017. dec. 7. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy nap olyan 5-6 órát foglalkozok vele
2017. dec. 7. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Az 5-6 óra időben elég; akkor a foglalkozás, nevelés mikéntjén kell változtatnod.
2017. dec. 7. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
A mennyiség kevésbé fontos, sokkal lényegesebb a minőség. Egy jrt-nél nagyobb energiaszintű kutyának is elég napi kb 1,5-2-3 óra ahhoz, hogy utána nyugton pihenjen egész nap.
2017. dec. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!