Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Demény csak szerintem szörnyen...

Demény csak szerintem szörnyen neveletlen?

Figyelt kérdés
Cuki meg minden, de szerintem borzasztóan neveletlen. Nem normális dolog, hogy naponta megeszik a parkbam egy adag kakit... vagy ez csak ilyen nézettségnövelő dolog?
2017. dec. 5. 17:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Hasonló jelenség figyelhető meg nálunk is. A környéken az összes vizsla bolond. Neveletlenek és ha valamit rosszat csinál ráfogják, hogy Vizsla. Kellően nem foglalkoznak velük ezért egész nap, mindenre ugatnak, stb.

2017. dec. 5. 22:16
 12/15 A kérdező kommentje:
És akkor szerintük a vizslát nem kell nevelni, mert vizsla? Ismerek jól nevelt vizslát, aki kézjeleket is ismer...
2017. dec. 5. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Balhé volt már miatta a gazda és a kutyások között. Főleg amikor kiírta, hogy a töpörtyű az barf étrend. Én mikor beszóltam, hogy dagadt a kutya, nem csak a gazdája, külön posztot szentelt ennek. Jah és akit tud, azt tiltja és több álprofilja is van. Szóval ne foglalkozz vele, nem érdemes. A panel kutyásoknak és a fotel harcosoknak jó. :)
2017. dec. 6. 01:46
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is neveletlen. A gazdája azzal szokott védekezni, hogy kóbor kutya volt, nem lehet leszoktatni, meg ő ilyen, mert "vizsla". A baj csak az, hogy a követői látva, hogy Demény kakát/szemetet eszik stb. azt gondolják, hogy ez a viselkedés teljesen rendben van, és nem tesznek ellene, hogy az ő kutyájuk ne legyen ilyen.

Emlékszem, mekkora balhé volt abból is, amikor valaki szóvá tette, hogy Demény túlsúlyos. Mindenkit kitiltott, aki ezt merte mondani, és fel volt háborodva, hogy ebbe ne szóljon bele senki. Pedig a kutyák érdeke, hogy ne legyenek elhízva.

Egyébként valahol tiszteletreméltó, amit csinál, mert nagyon sokat segít menhelyeknek, alapítványoknak, csak azzal van baj, ahogy csinálja...

2017. dec. 6. 10:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel vN a probléma. Sok követő, köztük potenciális örökbefogadók, akiknek sosem volt dolguk kutyával. Ezt a példát látva fog bele a kutyázásba, nem igazán jó dolog. “A neten volt, akkor biztos így a jó”
2017. dec. 6. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!