Egy kiskutya meddig bírja a természetben?
A facebook-on megosztottak egy eltűnt kiskutyáról szóló felhívást. Kb október végén tűnt el és még mindig nincs meg.
Azt szeretném tudni, hogy érdemes-e reménykedni abban, hogy még él. Szívesen a keresésére indulnék.
Egy csivaváról van szó.
Moriszra gondolsz vagy,hogy hívják azt a kutyust.
Ha valaki befogadta akkor szerencséje volt viszont szerintem már nem él ha kint maradt ebbe a hidegbe.
Valamennyi esély van rá, de sajnos kevés. Azóta messze járhat, vagy rengeteg dolog történhetett vele.
Csak egy példa, mert nálam most aktuális. Pár napja nálam van egy kóbor kutya, állítólag több, mint egy hete kóborol már, nem kereste senki. Befogadtam, találtam neki gazdijelöltet. 2 napja volt még csak itt, tele volt energiával, de hirtelen nagyon rosszul lett, mint kiderült babéziás lett. Na most, ha nem fogadtam volna be, nem vittem volna dokihoz, nem ápolgatnám, mostanra biztos elpusztult volna. Pár nap alatt el tudnak pusztulni segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!