Junior Champion gyűjtsön még HPJ-t?
Látod szegénykém, ezért van minden 3 és fél lábú kutyának champion bizonyítványa. Légy boldog, ha kap a harmadrangú kutyád egy cacot, mert egyedül van a kiállításon.
Az ilyen szaporítópalánták csak káromkodni és szitkozódni tudnak, ahelyett hogy kicsit magukban szállnának és észrevennék a kutyáik hibáit és hogy miért is nyer a másik velük szemben.
Figyelj barátom,hülyékkel nem vitatkozom....
Tisztában vagyok a kutyám hibáival és azzal is milyen kant keressek rá,ahhoz,hogy az utódok a lehető legjobbak legyenek.
A szaporító meg nem az én kategóriám,effelől megnyugtatlak...
A szaporítópalánta mégis hányszor panzióztatja a tőle elkerült kutyákat?
Mind1,hagyjuk is,te ezt nem értheted.
Majd ha felvállalod a nevedet,arcodat,akkor hajlandó vagyok eszmefuttatni veled,addig meg nem vagy több mint egy hang az éterben...
Én bármikor merem vállalni.
És Te?
Egyébként a gusztustalankodást nem én kezdtem, olvass vissza.
Normális hangnemben válaszoltam, nekiálltál hülyézni meg majomparádézni.
Az ilyen stílus tényleg csak azokra jellemző, akik elkeseredésükben nem tudnak észérveket felhozni.
Én itt vagyok, tessék: [link]
És Te mered?
Hogyne merném!
Én sem szégyellem se magamat,se a kutyáimat.
www.adria.gportal.hu
Egyébként gratulálok a szőrmókokhoz,valóban szépek,mondom ezt én laikusként. A bíró nyilván jobban ért hozzá...
Akkor ebben jól megegyeztünk. :))
Köszönjük, még csak kis huskykezdemények, de legalább akkora reményeket fűzök hozzájuk, mint a tavalyi alomhoz. Remélem be is váltják. (Pl. fiatal osztályban is. ;-))
Szerintem meg mi is találkoztunk már néhány kiállításon.
Nehéz lenne már 15 év után kikerülni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!