Hány CAC kell a Román Champion cím eléréséhez?
Figyelt kérdés
Nem tudja valaki pontosan? Ez évben szeretném a kutyáimat külföldre is vinni, de eddig fűt-fát mondtak már... Mi kell akkor a Ro CH-hoz?2010. febr. 10. 12:29
1/8 anonim válasza:
Ha Opening-en szerzel CAC-ot akkor 2
2/8 A kérdező kommentje:
Mi az opening? CACIB kiállítás? Csak CACIB-okra mennénk ki.
2010. febr. 10. 16:24
3/8 Winner of Royal Hill válasza:
Igen,CACIB. De én úgy tudom 2 CACIB kell hozzá,de ebben nem vagyok biztos.Javítsatok ki ha nem így van.
Merre felé laksz kedves kérdező?
4/8 anonim válasza:
vannak 2 napos kiállitások, amin ha mindkét nap CAC-os lesz a kutyus, akkor jogosult a Champion cim viselésére.
Munkavizsgára kötelezett fajtáknál kell a HPO I.
5/8 A kérdező kommentje:
Mi kiszomboriak vagyunk, a román határ mellett van közvetlen, és egy csomó kiállítás lesz most itt 100km-eres körzetben, azokra mennénk ki. CACIB-ok.
Az én fajtám nem kötelezett munkavizsgára.
2010. febr. 11. 11:42
6/8 anonim válasza:
Ha már CH a kutyád, és CH osztályban bármelyik CACIB kiállításon szerzel egy CACIB címet, akkor Román CH a kutyád.
Bármelyik kiállításon kiválthatod, ha jól emlékszem 50 euroba kerül.
7/8 A kérdező kommentje:
És ha a kutya nem CH ?
2010. febr. 12. 12:28
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!