Öreg kutya és kiscica együtt? (többi lent)
Van egy westie-m, 8 éves fiú. Kerítésen keresztül, illetve ha pórázon sétáltatom akkor nagyon vad más kutyákkal, viszont ha az udvarunkba kerül egy másik kutya, vagy a nagyimhoz visszük és az ő kutyusával találkozik, akkor nincs semmi gond vele. Életében közelről két cicával találkozott. Először még régebben, amikor találtunk egy pici cicát, akit a kezemben fogtam és odaengedtem a kutyát, akkor a kutya megtámadta. Másodszorra pár hónapja, egy felnőt macskával, akkor megszagolták egymást, úgy tűnt nem fogja bántani, de amikor a cica ráfújt, akkor elkezdte kergetni.
Nagyon szeretnék egy kiscicát, viszont félek, hogy a kutya nem fogadná el és egyikőjüket sem akarom ennek kitenni. Szerintetek van rá esély, hogy elfogadják egymást, és akkor se legyen gond, ha esetleg kettesben maradnak?
Szerintem csak nagyon fiatalon lehet összeszoktatni őket, a helyedben nem kísérleteznék.
A kutyád nem szereti a macskákat, ez eddig is kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!