Fodrászatba kutyát?
Csivava kutyám van (nagyon szofogado, mar nem kolyok) es hetfon megyek fodraszhoz, viszont nincs szivem itthon hagyni mert annyira jonne.
Ez a fodrászat egy kis helyen van, 2en dolgoznak ott, szerintetek bevihetem oda a kutyám? Csak egy hajvagas erejeig megyek. (az ajton nincs matrica hogy tilos lenne)
Hívd fel a fodrászt és kérdezd meg.
De szerintem, azt a kis időt, ki fogja bírni otthon, mert egyáltalán nem tesz jót neki, ha például a földön szaglászva, beszippantja az apró hajakat. A fodrászom mondja, hogy beleáll a bőrébe, este alig tud megszabadulni a szúrós hajtól. Én biztos nem vinném, akár mennyire szeretem is.
"nincs szivem itthon hagyni mert annyira jonne" - a kutya az kutya.
Emellett a fodrászat egyáltalán nem kutyának való. Egyrészt a sok hulladék másrészt a rengeteg vegyszer miatt (amik nagy részét be is lélegezne).
Persze, megkérdezheted a fodrászt, de én akkor sem vinném be a kutyámat, ha az lenne a kézenfekvő megoldás.
Miért nem maradhat otthon? Nekem napi 8 órát van egyedül a kutyám jól nevelt, nem bánja.
Egy fodrászatban nagyon sok nem neki való dolg van. szemét,vegyszer,a szagok.... És egyébként sem értem, miért lenne jbb, ha nem otthon ülne a kanapén, hanem a fodrásznál (ahol nem tudsz 100%-osan figyelni rá). Egyébként ha már mindenképpen akarod és inkább vállalod a kockázatot, akkor kérdezd meg a fodrászt.
Nem is értem a kérdést...
Nekem pitem van, ahova járok, külön helye van. Néha beköszön a kozmetikushoz is.
Sok helyre beengedik, ahova más kutyát nem, mivel képzett kutya.
Máskor mit csinálsz a kutyával? Ha mondjuk dolgozni mész vagy valahova ügyeket intézni? Nem lehet mindig magaddal vinni, meg kell tanulnod neked is és neki is.
A másik dolog, hogy a fodrászok, kozmetikusok, körmösök stb általában nem szeretik, ha a vendég viszi magával a gyerekét vagy a kutyáját.
Mindenképpen kérdezd meg először a fodrászod róla. Főleg ha nem egyedül van ott a szalonban, hanem ketten is dolgoznak.
kérdezd meg először, ne állíts oda a kutyával kérdezés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!