A szuka (lány) kutyák alkalmasak házőrzésre? Jelzőkutyának?
Figyelt kérdés
A szukakutyák alkalmasak házőrzésre, vagy inkább csak arra valók hogy szeretgessük őket , mint az ember lányokat?2017. dec. 1. 09:32
2/10 anonim válasza:
Nekem szukakkal sokkal jobb tapasztalatom van kepzes teren. Hajlamosabbak a munkara, konnyebben kezelhetoek. Viszont ha te nem kimondottan akarod tanitani csak a szokasos kibåsszuk a kertbe kategoria, akkor egyik sem alkamas.
3/10 anonim válasza:
Egy kutya házőrzési képessége nem nagyon nem kérdése, inkább jellemé.
4/10 anonim válasza:
Fajtafüggő inkább, mint nemfüggő. Az én szomszédom nem tud úgy kilépni a kapuján, hogy a terrier ne üvöltsön a fülembe (az ágyam mellett van a helye) de ha kint találkozunk, akkor ugrál rá és megpróbálja pofán leffenteni, tehát bármikor simán beengedné betörni.
5/10 anonim válasza:
"vagy inkább csak arra valók hogy szeretgessük őket , mint az ember lányokat" Te jó Isten. Ilyenkor tényleg kíváncsi vagyok, ezek az emberek milyen sötét közegben nőnek fel, hogy embertársaikról így nyilatkoznak.
6/10 anonim válasza:
"inkább csak arra valók hogy szeretgessük őket , mint az ember lányokat?"
Ezen most nagyon kiakadtam.
8/10 anonim válasza:
Volt már szuka kutyánk, nem is egy, mint erdélyi kopó nem akármilyen házőrző volt, sőt őrző-védőnek se utolsó, nem lehetett szájkosár nélkül sétáltatni. A mostani egy 7 éves ivartalanított kan, makacs, játékos, őrzi a kertet, de utcán barátságos.
9/10 anonim válasza:
off szerintem direkt tette fel így a kérdést, szarjátok le
10/10 anonim válasza:
Az enyém kétszer kergetett betörőt, illetve egyszer fogott is, két ujja bánta. Jellem, fajta, képzés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!