Meghalt a kutyám (? )
12 évesen meghalt a kutyám... szerintetek ez normális halálozási kor, vagy még korai volt a halála? :(
Nem volt semmi tünete, egyik napról a másikra elaludt...
Jajj, azok olyan édesek :(
Részvétem
Nem. A kedves, jólelkű élőlények, mint például az állatok, ők meghalnak, átmennek a szivárványhídon, esetleg kimúlnak. Az ilyen válaszolók, mint pár sorral feljebb, akik lenézik az állatokat, na ő döglenek meg vagy esetleg hullanak el. Meg a politikusok.
Kedves kérdező, nagyon sajnálom, részvétem. A 12 év elég szép kor, általában ennyi az átlagéletkor a jól tartott kistestű kutyáknál. Persze érthető, hogy váratlanul ért, ha nem volt semmi panasza.
De így igazán szép élete volt, sok kutyus lesz beteg/süket/vak az utolsó éveire.
Kedves #13-as!
Azért, mert kiírtam egy kérdést, nem kell egyből a negatív hozzáállású általánosítást nyomatni. Nem értem mi zavar abban, ha valaki családtagként kezeli a kutyáját, macskáját, egyéb állatát. Lehet ez egyeseknek felfoghatatlan, mégis vannak olyan emberek, akik képesek lelki kapcsolatot kialakítani a kedvencükkel, nem csupán haszonállatként, vagy tárgyként tekinteni őket (a magyar nyelvi fogalmak se érdekelnek, még akkor sem, ha az általad említett szavak fejezik ki az állat megszűnését - ez most nem a grammarnazi szekció).
A negatív demagógiák meg főleg nem kellenek, tekintve, hogy nem szólt semmi ilyenről a fáma.
A szomszédaim köszönik, jól vannak, nem mérgezett meg senki SENKIT. :)
Egyébként sem szeretem mikor nyelvi megkülönböztetést próbál bárki is használni, tekintve, hogy az ember sem más egy állatnál. :)
S igazából szép is lenne így a sírkő is nem?
Megdöglött 1924...stb :)
Kérdező, nagyon jó stílusban írsz. ;)
A kutyusod sajnálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!