Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, ha nagyon húz...

Mit csináljak, ha nagyon húz a staffim?

Figyelt kérdés
Próbáltam pár módszert már, nem segit semmi, ugyan úgy húz

2017. nov. 26. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
fojtónyakörv
2017. nov. 26. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

Ha érzed hogy húz akkor egy határozott mozdulattal megfordulsz a másik irányba és megrántod a pórázt.

Másik, ha húz a kutya megállsz, megvárod még kilazul a póráz és elindulsz.

Ezt gyakorolni kell egy ideig, hogy az eredmény meglegyen.

Ha így se megy, akkor fojtónyakörv.

2017. nov. 26. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Voltam vele 1 alkalommal tanácsot kérni kiképzőnél, kaptam folytónyakörvet, mutatta, hogy hirtelen irányváltoztatás, esetleg rángassam a pórázt, hogy ha előrébb lép, viszont hiába ezek, ugyan úgy nem változik semmi
2017. nov. 26. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Gyakorolni kell, türelmesebbnek kell lenned mint a kutyád, ha nincs türelmed, akkor megette a fene, sosem lesz tekintéjed a kutya számára, mert a kutya rendkivül türelmes és húzni fog, amig nincs meg a póráz kommunikáció köztetek és nincs tekintélyed.

Fegyelmezni tudod?

2017. nov. 26. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:

staffordshire amúgy is nagy energiaigényű kutya, esetleg séta előtt v.mi játékkal fáraszd le.

Vagy adj neki fizikai feladatot, pl, ha kondiciód engedi és megtudod valósítani, akkor futtasd meg kicsit bicikli mellett, bár nem tudom télen menynire szabad.

Esetleg rongyozás, harapó párna , kötél vagy gumi fel akasztása neki, ha már abban a kórban van..(bull típusú kutyák imádják az ilyesmit)

2017. nov. 26. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Jó ötlet amit írtak, hogy lefárasztod előtte. Én így csinálom, és utána megyünk sétálni. Nekem nem vált be a fojtó nyakörv, így szögesre váltottam, ez bevált nálunk. Nekem nem előre fele húzott a kutyám, hanem a kerítések mögül őrjöngő kutyákhoz.
2017. nov. 27. 07:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbáld a haltit, csodaszer extrém húzós kutyák esetében is.
2017. nov. 27. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!