Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha nem pisil a...

Mit tegyek ha nem pisil a kutyusom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sajnos a héten volt a kutyusunknak egy nagy műtétje, mert elütötte egy autó. Eddig mindig volt pisi, illetve egy katéterezés még a műtét után. De tegnap már a saját lábán ment a szokásos kis helyére a kertben hogy pisiljen(aminek lassan 24 órája). Ma viszont mèg semmi nem volt, pedig már 2x próbálkoztunk. Próbáltam megnyomni a hólyagját, de megmondom őszintén orvosi diploma híjján csak tippeltem hol kell nyomni :( hogyan tudnék még neki segíteni? Vagy valaki elmagyarázná pontosan hogyan kell a hólyaggal bánni? Próbáltam óvatos lenni, mert elég sok a sérülés azon a részen :/ csak nyomni kell? Vagy masszirozni?

Előre is nagyon köszönöm :(

2017. nov. 26. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ne nyomogasd főleg műtét után!

Orvost nem tudod felhívni? Vele kellene beszélni, és még egyszer, ne nyomkodd!

2017. nov. 26. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként iszik eleget?
2017. nov. 26. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmit sem szabad a hólyaggal csinálni! Ne nyomd, ne masszírozd! Egy orvos megteheti, mert ő azonnal meg tudja katéterezni ha gáz van. Tehát a válasz amúgy a katéter, el kell vinni orvoshoz, ha szükséges ő bent is hagyja neki.
2017. nov. 26. 16:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Ő mondta hogyha nincs pisi, akkor próbáljak neki igy segíteni :(

Inni iszik, most ivott egy kis üres levest is.

A műtéti varrás nem a hasán van, csak sajnos a combja zúzódott, illetve a belsején van egy két seb, ami még elég csúnya, de persze azokhoz nem nyúlok, próbálom óvatosan.

2017. nov. 26. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor inkább megint kiviszem, hátha előbb utóbb lesz pisi.
2017. nov. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!