Mit tegyek ha nem pisil a kutyusom?
Sziasztok! Sajnos a héten volt a kutyusunknak egy nagy műtétje, mert elütötte egy autó. Eddig mindig volt pisi, illetve egy katéterezés még a műtét után. De tegnap már a saját lábán ment a szokásos kis helyére a kertben hogy pisiljen(aminek lassan 24 órája). Ma viszont mèg semmi nem volt, pedig már 2x próbálkoztunk. Próbáltam megnyomni a hólyagját, de megmondom őszintén orvosi diploma híjján csak tippeltem hol kell nyomni :( hogyan tudnék még neki segíteni? Vagy valaki elmagyarázná pontosan hogyan kell a hólyaggal bánni? Próbáltam óvatos lenni, mert elég sok a sérülés azon a részen :/ csak nyomni kell? Vagy masszirozni?
Előre is nagyon köszönöm :(
Inkább ne nyomogasd főleg műtét után!
Orvost nem tudod felhívni? Vele kellene beszélni, és még egyszer, ne nyomkodd!
Ő mondta hogyha nincs pisi, akkor próbáljak neki igy segíteni :(
Inni iszik, most ivott egy kis üres levest is.
A műtéti varrás nem a hasán van, csak sajnos a combja zúzódott, illetve a belsején van egy két seb, ami még elég csúnya, de persze azokhoz nem nyúlok, próbálom óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!