Golden retriever kutyusom nehezen pisil és fály neki nagyon, mitöl lehet? SOS
Figyelt kérdés
Semmi baja nincsen játszik és futkoz de mikor pisilni kezd megfeszül ott ahol ép áll és csöpögtetve pisil mindenhol. több 10 ezer forintot költöttünk rá indikátorra megnézték a vizeletét de állitolag semmi injekciókat kapott nem javult semmit. Tudna valaki ajánlani valamit? ha prosztata akor emberi gyogyszer is lehet neki adni vagy mivel probálkozzak?2010. nov. 5. 09:39
1/5 anonim válasza:
Vidd el másik orvoshoz!
Itt senki nem az és még ha van is olyan ember aki találkozott már hasonló esettel az sem biztos h ugyanolyan mint a ti problémátok és tévútra vihet. Elképzelhető h húgycsőszűkülete van és nem is a vizeletével van a probléma. Ezt orvos tudja megállapítani. De emberi gyógyszert orvosi konzultáció nélkül NE adj neki!!
2/5 anonim válasza:
ugyan off, de ez nagyon zavar: a fáj PONTOS J!!
4/5 anonim válasza:
Vidd el egy állatklinikára! Ott több doki is van, tudnak egyeztetni, több eszköz is van, nagyobb valószínűséggel megtalálják a bajt. Hugycsőszűkület is lehet, lehet Prosztatamegnagyobbodás, lehet vesehomok, vesekő, és még ezer dolog.
5/5 anonim válasza:
az én menhelyi kutyusomnak is ilyen problémája volt.Nagyon jókedvűen futkározott, de amikor pisilnie kellett , nyüszített közben.Hívtam hozzá állatorvost ,aztmondta nincs semmilyen húgyuti gyulladása vagy bármi egyéb.Nemnyugodtam bele, elvittem egy másik orvoshoz.Az is ugyanezt mondta. Kozmetikus kinyomta neki a bűzmirigyét(mert ezzel is probléma volt) és meglepő módon utána már nemnyüszített pisilés közben. Bár nemértem hogyan...a bűzmirigy a seggénél van, ahol pisil azmeg ugye megint máshol..szóval máig nemértem. de legalább már semmi baja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!