Vélemények a Barf etetésről?
Kisgyerekeim vannak és egyszerüen félek a ettől a fajta etetéstől!!
DE A párom így akarja etetni az 5 hónapos Staffinkat!
Így is elég vérmes fajta kutya alapból nem szeretném ha még rosszabb lenne!
Másrészt a férgesedéstől is tartok !
És nem tudom annyira felszabadultan szeretgetni ,mert az motoszkál bennem mi van akkor ha elkapok tőle vmit!
Meg ugye a gyerekeim!
"vérmes"? :D Miért lenne rosszabb? Férges? :D :D Te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal... B.A.R.F. Elvek az alapoktól face csoportot keresd fel.
Én 6 éve etetek nyersen amstaffot, majd kicsattan az egészségtől és az energiától. Szép izomzata van, nem férges, tiszta vérkép, orvosnál nem volt soha betegség miatt (max. megfázás)
A lehető legegészségesebb étrend.
Vérmes??? Wtf? Mi köze ennek az etetéshez? Nem lesz attól agresszív, hogy nyers húst eszik. A staffi amúgy emberbarát fajta, nem vérmes.
A férgek ellen meg fagyasztani kell a húst egy hétig, mielőtt a kutya megkapja. És persze rendszeresen féreghajtani kell.
Èrtem köszönöm
Igen nekem régen volt kityám eszem ágában n volt soha nyerssel etetni!Házi koszt és táp néha!
14 évig élt !
De én gusztustalannak is tartom meg veszélyesnek is !!
Furcsa ez a mai felfogás
Amugy de azt mondta az állatorvosunk hog gyerekek miatt akár 2 havonta is lehetne féreghajtani
Neked is köszi utolsó
Igen mert köztudottan vérmes agresszív kutya!!
Ezért néznek csunyán is emiatt mikor gyerekkel viszem le
De miért? Semmilyen veszélye nincs, ezt magyarázzuk...
Mai felfogás? :D
Nekem az furcsa, hogy van aki maradékot ad a kutyájának, meg a legszarabb minőségű tápot... "Mert hát csak egy kutya, nem?" És ez az indok arra, hogy nem érdemli meg a lehető legjobb körülményeket :D (ez nem konkrétan a kérdező felé irányult, hanem a kutyatulajok 70%-ához)
Vagy épp, hogy az emberek miért fizetnek 20-80 ezreket egy szaporított beteg keverékért, vagy hogy miért szaporítanak. Miért kínozzák az állatot, miért kell kikötni 2 méteres láncra... Folytathatnám egész sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!