Hogyan taníthatnám meg neki?
Sziasztok!
Van egy tacskó kutyusom. Nagyon okos, hallgat rám, tudja ki a főnök. De egyvalamit nem tudok neki megtanítani: ne szaladjon se kocsi, se bicikli, és semmilyen mozgó tárgy után!
Nagyon nem szereti ezeket, de én féltem őt, ötletek?

jól verd meg.
vagy van ilyen elektrosokkolós nyakörv a vaterán. ami távirányítással sokkolja a kutyát. azt ajánlom. (na mindjárt jönnek a válaszok, hogy dögöljek meg, meg hogy egy rohadt szemét vagyok és akasszam fel magam)

Szia!
Nekem is tacsim van, és a bicikli meg a robogó után szaladt, mint a veszett :) Mi megerősítettük a behívás parancsát (tehát ráerősítettünk hangjelzéssel és kézjellel), ezeket alkalmazzuk, mikor jön valami.

19:06
A válaszod második fele.
Kérdező:
Ha üldöznivaló járgány közeledik, akkor ültesd le,háttal a bicajnak, autónak, szólj, hogy csak rád figyeljen. Ha elmegy a mozgó, és nem foglalkozott vele, jutifalat.

Szerintem ne engedd póráz nélkül az utcán.
Hupp! Ez túl egyszerű.

Kösz mindenkinek!
Az első válaszoló ugye nem gondolta komolyan??:D

persze, hogy nem gondoltam komolyan.
csak kíváncsi voltam a többi válaszoló mit szól?
amúgy szerintem azt kell először megtanítanod neki, hogy a "hozzám", vagy "láb" parancsszót mindig minden körülmények között tartsa be. Így aztán, amikor futni kezd, te csak kimondod a varázsszót és már megy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!