Kutyának panzió? Hazai panziókkal kapcsolatban (az ország egész területéről) milyen tapasztalatok vannak?
Az én kutyám nála volt panzióban: [link]
Mint itt is olvashatod, tenyésztő, tehát ért a kutyákhoz, ráadásul olcsó is volt. De nem biztos, hogy most is vállal panzióztatást, szerintem kérdezd meg tőle.
Szerintem neked is bejön az oldal:
Látod ott alul van az a szöveg és ott van,hogy több adat szerintem erre gondolt a válaszoló,de szólj ha tévedek :D
Ha mégse jön be akkor szolj lefotozhatom neked..
Egyébként én se szívesen és csak UTOLSÓ esetben adnám a kutyámat panzióban és csak alapod utánna nézés után.
Sajnos így tapasztalatból nem tudok ajánlani neked,de keressgélek és ha találok akkor írom is a címét.
ma:16:35 vagyok
Hát igen ez tényleg így van.
Minden honlapom csodaszép fű csodaszép minden közben meg nem épp a valóság.
Mindenhol kedves emberek vannak.
És ez se így van.
Én nem is tudom mit tennék a helyedben.
Remélem kapsz egy tapasztalt panzió vendéget aki majd mond neked valami jó kis helyet.
Minden esetre szerintem minden féle képpen menj el megnézzni a helyet mielőtt egyeztetnétek.
Sok Sikert.(:
Ha Budapesten vagy, akkor tudok egy lányt (100%-ig megbízható). Egy éve jön hetente háromszor a kutyámat megsétáltatni napközben. Ha elutazom, akkor a kutyámat is rábízom. Vállal panzióztatást a lakásán, egyszerre csak egy kutyára vigyáz, nem hagyja otthon, az enyémet még tanítgatta is :) Megbízok benne, ért a kutyákhoz. Egy nap az éjszakával együtt 2000 - 2500 Ft.
Ha érdekel írj és megadom az elérhetőségét e-mailen.
sajnos saját tapasztalatom nincs e téren de itt egy fórumoldal ahol olvashatsz véleményeket a különböző helyekről:
Én nem szoktam panzióba adni, két ismerősömet szoktam megkérni. Az én kutyám nagyon kis dilis, bárkinek nem adom, és panzióba sem mert ott azért be kell zárni a kutyákat, egyszer nem tudnak minddel foglalkozni, és halottam már rémhíreket, meg jó drága is. Sajnos az első kutyám is éppen akkor halt meg mikor elutaztam és másra hagytam. A második kutyámat meg széttépte egy nagy kutya, úgyhogy én már nem kockáztatok, még egy balesetet nem bírnék, ritkán adom ki a kezem közül a mostnait, és csak 1000%-ban megbízhat helyre.
Két olyan ember van, akire rá merem nyugodtan bízni. Az egyik az ideiglenes családja volt, ahonnan örökbe fogadtuk, ő ismeri a kutyát, nála élt, és kutyaszakértő nála nincs kockázat. A másik meg egy kedves barátom, aki beszél a kutyák nyelvén, lehet röhögni, de ő a legbizalmatlanabb kutyát is percek alatt elcsábítja. Néha már féltékeny is vagyok mert úgy ragaszkodik hozzá a kutyám. Hihetetlen milyen kisugárzása van, nincs az a kutya aki ne imádná (és a vicc hogy neki nincs is sajátja). És amit legjobban szeretek hogy mindkettő helyen olyan mintha otthon lenne, játszanak vele, rohangálhat, rosszalkodhat, családi környezetben van így jobban bírja a hiányomat is.
Már több ismerőst is küldtem ehhez a 2 emberhez és mindenki elégedett volt velük. Ha érdekel írj, de szinte mindig zsúfoltak úgyhogy nem garantálom hogy pont szabadok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!