E közül a 4 fajta közül melyiket választanátok?
Tacskó
Magyar vizsla
Angol cocker spániel
Argentin dog?
Ha muszáj lenne választanátok melyiket választanátok és miért?
Ha muszáj ezek közül, akkor az argentin dogot választanám.
Miért? Mert az ő jelleme a leginkább hozzám illő.
PULI!!
csak 2 puli kutyusom van C:
Én tacsi párti vagyok. Imádom a hatalmas kifejező szemeit, a törpe lábacskáival pedig egyenesen tündéri.
A természete is nagyon jó, szeret bújni, játékos és könnyen tanítható. A napi kalóriamennyiségére oda kell figyelni, nagyon szeret kunyizni is, a túlsúlyos tacsi a gazdinak sem jó. Lépcsőn nem szabad engedni járni, és udvaron sem tartható. Tipikus szobakutyus, a szőre sem hullik.
5 teljesen eltérő temperamentumú és igényű kutyát soroltál fel.
Nem tudjuk milyenek az életkörülményeid, igényeid, így javasolni sem tudunk.
Ha muszáj lenne magamnak választani, akkor argentin dog, de csak elméletben, mivel 3. emeleten lakunk lift nélkül :)
Hogy miért?
Mert a tacskókat nagyon nem szeretem, a spániel is túl kicsi és túl pörgős nekem, a puli egy ugatógép, a vizsla szuper, nekünk is volt vizslánk, de pont emiatt nem kellene újból, túl nagy az energiája, én a nyugisabb kutyákat szeretem, így marad a gyönyörű dog.
Spániel, de a puli nagyon ott van mellette.
A vizslát és a tacsit is szeretem, de nem tudnám rendesen tartani.
A dog az egyetlen, ami távolabb áll tőlem.
- Amúgy nem lesz egyik sem, több szempontból is kifejezetten keverék párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!