Normál házi macskáim vannak elég dús szőrrel. Kollégámtól kaptam kölcsönbe egy furminátort, mit ne mondjak... Nagyon bevált. Most nézegettem neten, de elég drágák. Találtam egyet, csak a gondom az vele, hogy
1. kutyának való
2. nincs a fején az a márkajelzés, ami a kollégámnak.
Kérdésem: Attól, hogy kutyának van írva, ugyanúgy működik macskával is? Alatta macskán mutatja be a használatát...
Ha nincs rajt a jelzés, az bóvli vagy ugyanolyan jó?
Én meg pont ma egy hete vettem meg pont ugyanezt, és remekül funkcionál! S méretűt rendeltem, így a félhosszú szőrű kutyámnak és a török angóra macskámnak is tökéletes! Kb. egy-egy szatyornyi szőrt fésültem ki belőlük múlt hét szombaton, szóval semmi baj nincs vele. Nem tette tönkre a szőrüket. Vedd meg nyugodtan.
2017. nov. 10. 20:16
3/5 anonim válasza:
Nem értek a macskákhoz de ha olyan fajta macska, hogy aljszőre van akkor ne használd rajta. Teljesen tönkreteszi az aljszőrt ezért sem lehet használni a szánhúzókon vagy bármelyik másik duplarétegű bundás kutyán.
2017. nov. 10. 20:36
4/5 anonim válasza:
Ez utánzatnak tűnik, de attól valószínűleg még működik. Nekem is utánzat van, és tökéletes a kutyámra meg a macskámra is. Legfeljebb méretben lehet különbség attól függően, hogy kutyának vagy macskának ajánlják. (A furminator amúgy pont az aljszőrzet kiszedésére való, és olyan fajtáknak teszi tönkre a szőrét, amiknek nincs aljszőrzetük, akár macska, akár kutya.)
2017. nov. 11. 00:41
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem megrendelem. Közben néztem a képeket és van rajta márkajelzés, csak belemarva a műanyagba, cégszámmal, minden egyébbel.
Egyszerű házi cicáim vannak, próbáltam már rajtuk, 2 hétig itt volt nálam és hihetetlen mennyiségű szőrt szedett ki belőlük, kevesebb a szőr a lakásban és ráadásul élvezték, pocijukat is hagyták. Én nagyon meg voltam vele elégedve, remélem ez is jó lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!