Furminátort hol mennyiért tudok venni? Közepest testű kutyának kell.
Vigyázni kell, mert hamisítják is! Vaterán vagy ilyen helyeken nem kockáztatnék, még ha olcsóbb is.
Én a webkutya.hu-ról rendeltem.
teljesen mindegy régen vasfűrészlappal fésültünk és éppolyan hatása van mint a furminátornak :-)
Ha " hamisítvány " az is hasonlóan jó ugyanazt szolgálja!!!
Semmi extra nincs a furminátorban :-)))
Alexandra ezt hallottad vagy tapasztaltad?
Minden kefét és fésűt használni tudni kell!
Érdekes a vasfűrészlappal soha nem sértettük fel a kutyák bőrét, és ki voltak kiállítás előtt fésülve azzal!!! Még a mai napig is néha használom holott van eredeti furminátorom is de ez a megszokás évtizedekre visszamenőleg :-)
Kimész külfödre fele annyiért hozol eredeti furminátort, én 3500.- tudok eredetit!!!
A különbség a végeken van. Az eredetinek tompított, így még véletlenül sem sértheti fel, a hamisítványnak pedig hegyes. - Ez a korábbi furminátoroknál volt így, aminél pl. még nem volt kinyomó gomb sem.
A hamisított fésű fogai sem úgy helyezkednek el, mint az eredetinek, roncsolja a szőrt is.
Nem vitatkozom ha te így látod ám legyen! Meglehet mindent magyarázni :-)) de a kinyomógombtól nem fog többet tudni sem használni!
Mindent " szerszám " titka tudni kell HASZNÁLNI!
A kinyomógombot azért írtam, mert régen nem volt, én még az első időkben vettem az első furminátort, azóta van már újabb is. (Egyik a nyuszimé, másik a kutyámé.)
Nem vitás, h tudni kell használni, de tényleg számít a minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!