Száraz táp / Konzerv kívül mit ehet még a kutya?
Préselt/csomózott rágócsontokat is imádják :) vagy csirkenyak, különféle húsok (sertés nyersen tilos!) natúr joghurt, tojás, alma, sárgarépa, sütőtök :)
Mi is táppal (Josera) etetünk, mellé havi 2-3x kap Animonda konzervet. A mienk nem szereti a gyümölcsöt/zöldséget, de a csirkenyakat és natúr joghurtot imádja ;)
Én letudok futni 15 kilómétert a kutyámmal pihenő nélkül. A te moslékon élő kutyáid letudnak futni 500 méter távot megállás nélkül? Kötve hiszem.
Marha egészséges lehet moslékon nevelni a kutyád.
#5: "Vegyes táplálkozásnál meg imádják az almacsutkát, a dinnyét (dinnyehéjat), főtt kukorica csutkát..."
Almacsutkát nem szabad nekik adni már csak azért sem, mert az almamag ciántartalmú, tehát ezzel mérgezed a saját kutyádat. A dinnye a magas cukortartalma miatt nem adható nekik, a kutyák is lehetnek cukorbetegek. A kukorica csutkát meg mi eszi meg? Az meg egyáltalán nem is ehető...
Utolsó, pont ezt akartam írni neki én is.
Az almacsutkát a csirkéknek kell odaadni, azoknak nem árt és szeretik. Kutyának nagyon veszélyes!
Bár valamelyik kutyának semmi baja nem lesz ha eszik szőlőt. És még adhatsz a kutyádnak kutyafagyit, jutalomfalatot, és kutyakekszet. Itt egy kutyafagyi recept: hozzávalók:
-1 banán
-1 dl zsírszegény johgurt (laktózmentes a -legjobb)
-2 teáskanál méz
-2 teáskanál mogyoróvaj (figyelem! NEM mogyorókrém, mint a Nutella, hanem mogyoróvaj!)
A hozzávalókat mixeld össze. Öntsd ki formákba. Tedd be a mélyhűtőbe 1-2 órára.
Jutalomfalat és kutyakeksz recepteket találsz a neten és a youtubon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!