Kutyaházat vegyek vagy készítsek?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva kiskutyát kapok de nem tudom h ez a ház dolog hogy legyen. Vásarlással vsgy készítéssel jobb? Azt akaraom hogy nyáron eltudjon bújni a meleg előtt de télen ne is fázzon. Vegyunk? Ha igen minimum mennyit szánjunk rá?
Készítsünk? Ha igen mennyit szánjumk az anyagokra?
2017. nov. 6. 16:31
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásert (telefonról vagyok) és meleg elől akart lenni
2017. nov. 6. 16:34
2/12 anonim válasza:
Komolyan ki akarsz vágni egy kiskutyát az udvarra most, hogy jön a tél, egyre hidegebb lesz?
3/12 anonim válasza:
Ha kistestű, vagy rövid szőrű kutya, nem szabad kint tartani az udvaron, de kölyköt ebben ah idegben semmiképp.
Ha nagytestű és hosszú szőrű, akkor lehet a kutyaházról beszélni az udvaron majd jövő télen.
4/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem rakom ki de jövöre már kint lesz. De amúgy nem is ez volt a kérdés...azt kérdeztem hogy csinálni vegy venni éri meg? Mert pl ha lehet csinlálni 15-20 ezerért egy kutyának megfelelőt akkor minek vegyek 50-60ftért? Nos akkor venni vagy csinálni ? :/
2017. nov. 6. 17:16
5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nagy testű lesz
2017. nov. 6. 17:17
6/12 anonim válasza:
Ha ūgyes vagy akkor inkább csináld magad,így olcsóbban jõssz ki.Mindenképpen szigeteld le az alját erösebben és az oldalait is. A tetejét ne olyan csúcsosra,hanem inkább laposra egy nagyon kicsit lejtõsre hogy az esõvíz ne álljon meg rajta. Tapasztalatom szerint ezt a fajtát jobban szeretik a kutyàk. Felugranak a házuk tetejére,napozgatnak pihennek.A bemeneti nyílást ne kõzépre tedd mert ha nagyon fúj a szél,jobban óvja a kutyát az az oldala amelyik szélesebb.
7/12 anonim válasza:
Én hozzátenném, hogy ne ruhákkal, rongyokkal béleld ki a házat, mert az felszívja a nedvességet, de nem szárad meg. Inkább szalmával béleld ki a házat vastagon.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
17:44es válaszoló [link] ha igy csinálom az jo? És a mérete? (Németjuhász, kaukázusi keverék lesz majd szóval nagy testű)
2017. nov. 6. 19:28
9/12 anonim válasza:
Egy kaukázusi németjuhász keveréknek a magyarországi tél kb meg se kottyan, nem is igazán fog bemenni a házába. Ha elég ügyes vagy, és tudsz csinálni, mindenféleképpen jobban jársz. De elég jövőre megtervezni, amikor már pontosan látod mekkora lesz. Nagy hidegben szalmával kell bélelni, és hőfüggöny se árt.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. nov. 7. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!