Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya remeg, kedvtelen és...

A kutya remeg, kedvtelen és csak fekszik/alszik. Mi baja lehet? Enni eszik

Figyelt kérdés

Az orvos kedden rendel, gondolom jó ha megnézi.

Mi lehet a baja? 13 éves kan...

Elvileg lázas is volt, mert szüleim azt mondták forró és lázcsillapító után jobban lett, szaladgált, macskára támadt.

2017. nov. 6. 14:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Megmondtam nekik, hogy visszük, a válasz " nem költök a kutyára "

szted mit tok csinálni???

2017. nov. 6. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:
40%
És holnap meg már költenek rá? Nagyon zavaros vagy... Mi a bánatért van nektek kutyátok? Gondolom ki van csappva az udvarra és moslékot eszik. Nagyon hülye vagy kedves kérdező.
2017. nov. 6. 16:42
 13/25 A kérdező kommentje:
hnap se viszik, csak én naív azt hittem... nem, ő legjobb barátom, mindig rendesen eszik, játszott... én vagyok a hülye mert segíteni szeretnék rajta hát kössz
2017. nov. 6. 17:10
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Feltett egy kérdést, mert segíteni szeretne a kutyáján. Arról nem ő tehet, hogy a szülei sz**rnak szegény állatra, és nem hajlandók orvoshoz vinni. Komolyan így le kell támadni? Nincs elég baja?

Kérdező, nincs valami állatbarát ismerősöd, rokonod,ki tudna valahogy segíteni?

2017. nov. 6. 19:04
 15/25 anonim ***** válasza:
39%
Értem én, de mesélj másnak... Tudod ha az itt lévő hasonló kérdések 99% nem arról szólna, hogy nem akarják a szenvedő kutyát orvoshoz vinni még hinnénk is neked. Gondolom az öreg 13 éves kutya ki van b*va ebben a hidegben az udvarra, normális kutyaháza sincs, és moslékon él, ha meg úgy vélitek, hogy lázas kap egy algopirint, vagy ami még rosszab paracetamolt. Ez a mai jogszabályok szerint kimeríti az állatkínzás tényállását, ha ettől megdöglik, mert jó esélye van erre mert gondolom továbbra is kint van az udvaron, akkor az minősített eset. Egy baj van, hogy nincs normális állatvédő szervezet, és nincs normális bíróság aki ezért egy maximumhoz közeli letöltendőt osztani ki nektek. Gratulálok. Minek nektek kutya ha nem vagytok hajlandóak orvoshoz vinni? Van egy haverom, ha a kutya csak kicsit is másként viselkedik mint megszokta rohan vele az orvoshoz. És legútóbb is közölte az orvos, hogy, tök jó, hogy ilyen hamar észrevette, hogy baj van mert hólyag gyulladása van, és ha korán kezdik a kezelést gyorsabban, kevesebb gyógyszerrel és szövődmény mentesen gyógyul (pl. inkontinencia!). Volt, hogy a váróban kiröhögték, hogy hát ilyen banális dologgal minek megy oda, miért nem várt még 2-3 napig (hátha magától elmúlik). Hozzáteszem, hogy egészséges a kutyája, és soha nem szenved. Azt mondja nem orvos, nem ért hozzá, nézze meg. Jó ez már szerintem is a másik véglet, de valahol lehet, hogy neki van igaza. És totál boldog a kutyája, imádja az állatorvost, mert köti hozzá rossz élmény, mert nem csak akkor látja amikor rohadtul beteg a kutya. Azért azt még megkérdezem, hogy a kötelező oltások, és a chip legalább megvan a kutyában? Idióta állatkínzó. Gyűlölöm ezt a fajtát, akinek ... kell a kutya. De ha beteg akkor már nem foglalkoznak vele. Gratulálok. Hívd fel a hozzád legközelebb eső állatvédő szervezetet (nem kutyamenhelyet, állatvédő szervezetet) és szó szerint mond meg neki, hogy "egy állatkínzó vagyok, itt szenved a kutya de nem vagyok hajlandó orvoshoz vinni."
2017. nov. 6. 19:14
 16/25 anonim ***** válasza:

14-nek: tudod ha az ilyen kérdések 99%-nál nem az a mese lenne, hogy a kérdező 15 éves gyerek, és nincs autó, meg, hogy messze van, meg nem rendel az állatorvos még el is hinném. Sajnos (állatvédőként) brutál sok ilyen esetet láttam közelről, amikor "minek ide állatorvos" "hát már öregvolt megdöglött" "hát a kutya csak egy kutya". Ma Magyarországon élő emberek nagy része számára a kutya nem különb kerti tárgy mint egy gereblye (bár sok helyen a gereblye nagyobb becsben van tartva mint egy kutya, és ez komoly ilyet láttam saját szemmel: a gereblyét minden használat után a tulaj lemosta, letakarította; a kutya meg úgy nézett ki, hogy csimbókokban lógott a szőrére ragadt sár, már ahol a rühtől és egyéb bőrbetegségektől nem hullott ki ökölnyi csomókban a szőre), és az a mentalitás, "há megdöglött, de Mariska nénitől lesz másik, mert megint ellett a szukája".

Tényleg aki elég rég óta olvassa a kutyás kategóriát ezt látja. Kell a kutya mert Józsinak is van, de ha baj van akkor már nem kell, majd jön az a mese, hogy a kérdező gyerek és nem is övé a kutya. Nézd meg, hogy hány iylen kérdésnél derül ez ki...

2017. nov. 6. 19:21
 17/25 A kérdező kommentje:
nem moslékot eszik, meleg helyen alszik és kiharcoltam a dokit :)
2017. nov. 6. 20:31
 18/25 A kérdező kommentje:
de miért lennék állatkínzó mikor én akarok rajta segíteni?
2017. nov. 6. 20:33
 19/25 anonim ***** válasza:
48%

ma 20:33

Nem kell minden választ magadra venni. Láthatod, sokan a kérdésedből, válaszaidból már egész szép történeteket kerekítenek, hogyan él nálatok a kutyád. Mindezt úgy, hogy senki nem lát semmit.

Remélem, az orvos tud még segíteni a kutyádon ! Sajnos, 13 év kutyáéknál már soknak számít.

2017. nov. 6. 20:45
 20/25 A kérdező kommentje:
hát eléggég durva :D szegény kutyám kiröhögné a feltételezéseket :) én azért szeretem, és családtag... arról nem tehetek h a szüleim nem így tekintenek rá
2017. nov. 6. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!