A kutya remeg, kedvtelen és csak fekszik/alszik. Mi baja lehet? Enni eszik
Az orvos kedden rendel, gondolom jó ha megnézi.
Mi lehet a baja? 13 éves kan...
Elvileg lázas is volt, mert szüleim azt mondták forró és lázcsillapító után jobban lett, szaladgált, macskára támadt.
Megmondtam nekik, hogy visszük, a válasz " nem költök a kutyára "
szted mit tok csinálni???
Feltett egy kérdést, mert segíteni szeretne a kutyáján. Arról nem ő tehet, hogy a szülei sz**rnak szegény állatra, és nem hajlandók orvoshoz vinni. Komolyan így le kell támadni? Nincs elég baja?
Kérdező, nincs valami állatbarát ismerősöd, rokonod,ki tudna valahogy segíteni?
14-nek: tudod ha az ilyen kérdések 99%-nál nem az a mese lenne, hogy a kérdező 15 éves gyerek, és nincs autó, meg, hogy messze van, meg nem rendel az állatorvos még el is hinném. Sajnos (állatvédőként) brutál sok ilyen esetet láttam közelről, amikor "minek ide állatorvos" "hát már öregvolt megdöglött" "hát a kutya csak egy kutya". Ma Magyarországon élő emberek nagy része számára a kutya nem különb kerti tárgy mint egy gereblye (bár sok helyen a gereblye nagyobb becsben van tartva mint egy kutya, és ez komoly ilyet láttam saját szemmel: a gereblyét minden használat után a tulaj lemosta, letakarította; a kutya meg úgy nézett ki, hogy csimbókokban lógott a szőrére ragadt sár, már ahol a rühtől és egyéb bőrbetegségektől nem hullott ki ökölnyi csomókban a szőre), és az a mentalitás, "há megdöglött, de Mariska nénitől lesz másik, mert megint ellett a szukája".
Tényleg aki elég rég óta olvassa a kutyás kategóriát ezt látja. Kell a kutya mert Józsinak is van, de ha baj van akkor már nem kell, majd jön az a mese, hogy a kérdező gyerek és nem is övé a kutya. Nézd meg, hogy hány iylen kérdésnél derül ez ki...
ma 20:33
Nem kell minden választ magadra venni. Láthatod, sokan a kérdésedből, válaszaidból már egész szép történeteket kerekítenek, hogyan él nálatok a kutyád. Mindezt úgy, hogy senki nem lát semmit.
Remélem, az orvos tud még segíteni a kutyádon ! Sajnos, 13 év kutyáéknál már soknak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!