Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire? 😭😭
Volt egy kutya kb 3 házzal tőlünk. Nem volt gazdája mert kidobták, csak ök etteték... minden reggel elkisért és délután haza jött velem a suliból.... az éjjel egy barátnömnél aludtam és reggel írja apum hogy (talán megmérgezték ) és hogy a kapunk elé voncolta magát és itt elment...😭. NAGYON HIÁNYZIK ( nekem is és az én kutyusaimnak is)
Mit tegyek?
Nem éppen azt a választ fogod kapni amiért jöttél.
Ha ilyen sokat jelentett neked miért nem fogadtátok be? Ha erre nem volt lehetőség akkor miért nem hívtatok ki egy állatmentő szervezetet vagy akár a gyepmestert? De még azzal is sokat tettél volna érte ha kirakod a képét Facebookra és keresel neki egy gazdát.Úgyis azt írtad a te kutyáidnak is hiányzik, akkor gondolom jól kijöttek egymással tehát őket sem zavarta volna különösebben ha pár napig ideiglenesen befogadod amég gazdát találsz neki. De a menhely még mindig ott lett volna mint opció.
Bármennyire is hiányzik, ha nem is közvetlen de te is hozzájárultál a halálához mert nem tettél semmit, hogy megmentsd az utcáról.
Mert a szomszédomék nagyon szerették ( töröttek vele meg minden) csak nem engedték az udvara ( ezt én is elleneztem de a nö férje alergiás rá .....)
Ezt nem írtam , nem tudtam hogy ennyire fontos🙂
Miért kellet elrontani?
Igen én írtam a másik kérdést is, bár a történet igaz😭, fogalmazást írók az emberek ELÖITÉLÖSÉGEIRÖL! Feltetem több féle kérdést és meg néztem(volna🙂) hogy reagálnák... ( szerintem normálisan, bár senki nincs Másnak a börébe és nem ismeri az egész történetet)
Mindegy, felteszem máshol....
Sajnákom ha ezzel megbántódtam valakit, nem ált szándékomban 😣☺
(De a fájdalom most is bennem van...pedig nem most történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!