Milyen kutyát ajánlotok?
Sziasztok!
Panel lakásba szeretnék kutyát. Fontos, hogy bírja a sétákat, mert gyakran járunk kirándulni. A szőre lehet hosszú, vagy rövid is. A kutyus mérete kicsi vagy közepes legyen. Természetét illetően barátságosat szeretnék, mint pl. Goldi. Reggel egy 3/4 - 1 órás séta velem, majd 8:00 - 13:45 egyedül lenne otthon. 2-kor következne egy 1-2 órás séta, szintén velem. Majd este egy családi séta. Ezen kívül ha megyünk valahova ( Pl, piacra vásárolni) oda is jönne.
Én az uszkárt ajánlanám. Nagyon nagyon kedvesek, nyugisak, imádnak mozogni és nem hullik a szőrük, ami lakásban elég nagy előny. ( viszont hátrány, hogy 2-3 havonta vinni kell őket kutyakozmetikushoz).
Bármilyen fajtát is választasz kérlek, hogy normális tenyésztőnél vásárol, ne a szaporítómat támogasd.
Ha nincs még konkrét fajta, amit szeretnél jó szívvel javasolnám a menhelyes kutyákat. Ilyen paraméterekkel rengetek nektek való kutyus van. Kicsit idősebb fél éves kutyussal nagy meglepetés már nem érhet pl. testméret szempontjából.
Rengeteg ilyen fajta van.
Lehet keverék is.
Fajták közül lehet a közép uszkár nekem is, ami először eszembe jut.
Plüsskutyát!
Komolyan, tulajdonképpen bármely keverék megfelel. A Goldi pont nem kistestű. Lehet, hogy következetlen lesz a válaszom, de így kapásból a terrierek ugranak be. Persze nevelni azért kell.
Lakasba en csak is tarsasagi kutyat tartanek, amik arra lettek kitenyesztve. Tudom, hogy a nagytestu kutyaknak is kell az emberi kozelseg stb de akkor se valo panelba.
Szerintem itt nez korul, hogy melyik kutya illik hozzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!