Miért és melyik kutyafajta nektek a 'nagy Ő"?
Szibériai Husky.
Sosem éreztem olyan szabadságot mint amikor a két dög fut a kerékpár elött az erdő közepén és csak 'robogunk' a semmibe. :)
Angol cocker spániel.
Most 4 éves a spániel kutyusom. Igazi egyéniség. Nagyon cuki, játékos, okos, bújós, egy igazi kis energiabomba.
Az elején voltak vele gondok, sokáig kapdosott, kiásta a növényeket, de ezeket sikerült leküzdeni. Rengeteg élményünk van, nagyon sok boldogságot hozott az életembe.
Ha újra kellene választanom, akkor is spánielt választanék.
Orosz Fekete Terrier
2 éve szerettem bele gyakorlaton a fajtába, lenyűgözött,hogy tudnak bújos macik is lenni,de ha dolog van akkor határozottan lépnek fel.
Munkakutyák,de nem azok a túlzottan pörgősek mint egy német juhász.
Nagyon alkalmazkodóak.Ha kell döglenek a kanapén, ha kell pedig túráznak egész nap.
Minden állattal jól kijönnek. Nem keresik a konfliktust,sőt ha több kutya verekedne még ők mennek oda rendet rakni,hogy helyre álljon a rend.
Intelligensek,gyorsan tanulnak.
Ahogy gazdiktól és tenyésztőktől(főnim tenyésztette) egyre többi mindent tudtam meg,tudtam,hogy ez az a fajta amit keresek.Mivel munkám során sokkal orosszal találkozok így mindig egyre több mindent tudok meg róluk. Egyre nagyobb a szerelem.
Hiba annyi,hogy még szüleimmel élek panellakásba,nagytestű révén lépcsőzés ártana az ízületeinek. Szóval várnom kell még a fajtára.
Remélhetőleg hamarosan eltudok költözni egy kertes házba vagy liftes panelba,aztán csak gyűjtenem kell egy oft-ra :)
Jelenleg egy 15 éves Bichon Frise-m van. Őt gyerekként kaptam azóta velem van. Gyerekként jó választás volt a bichon,mert könnyen nevelhető,kezelhető.
Mai fejjel viszont mivel bele szerettem az OFT-ba. Így csak ő kell,semmi más fajta.
Tudom nem fogom megbánni a fajtát. Alig várom,hogy már legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!