Szerintetek lehet baja?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy bolongese-t(áprilisi),és sokat nyüszít,meg picit néha orrabukik,és ha sokat salad,egy kicsit csámpás:Damúgy nagyon jól eszik iszik,egy kicsit hiperaktív,mert amit vettem neki játékokat tépi,rágja püföli:)2010. máj. 30. 20:51
1/5 anonim 

válasza:

nem igazán értem a kérdésedet..mitől?
attól h játszik, vagy orra bukik?????
vagy?:O
2/5 A kérdező kommentje:
attól,hogy nyüszít,és csámpás...
2010. máj. 30. 21:06
3/5 anonim 

válasza:

Gondolom te írtad a "bolondgese"-s kérdést is. Tanuld már meg leírni a fajta nevét ha már egyszer ilyen kutyád van! BOLOGNESE! Mikor nyüszít? Orra bukik? A kis gyerekek is. Mert még kölyök. Mi az hogy csámpás?? :S Kicsit bővebben is kifejthetnéd.
4/5 Akiteki 

válasza:

Én sem értem. Hogyan csámpás? x lába van, vagy keresztbe lép? És mikor nyüszít? Futás közben, vagy mikor fekszik?
5/5 Winner of Royal Hill 

válasza:

Minek vettél kutyát?
Ráadásul kitől?
Mennyi idős?(ha április elején szültett épp csak 8 heteske)
Miért nem kérdezed ezekről a problémákról a tenyésztőt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!