Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem akarják visszaadni a...

Nem akarják visszaadni a kutyámat. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Röviden tömören tudom hol a kutyám.Az egyik ismerősöm zsarol a kutyámmal és nem hajlandó visszaadni. Rendőrségen mar voltam de nem lehet feljelentest tenni azonban mondtak hogy ha nem tudunk ra nyomast gyakorolni akkor ott helyben hivjuk a 112-t. A rendorokkel egyutt bemehetunk a hazba es elhozhatjuk? Vagy mit tudunk tenni? Chipje is van szoval minden adat megtalalhato rajta ami igazolja is h az en kutyam. Esetleg valami tanacs hogy hogyan tudnam elhozni vagy mit csinaljak?

2017. nov. 4. 14:18
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Na sziasztok! Az a helyzet hogy a sztorit nem nagyon szeretnem leirni mert felek hogy olvassa az illeto. Ma sem tudtam elhozni mivel nem volt otthon mikor elmentunk. :(

Lenyeg hogy akkor adja vissza ha a csalad is ad neki valamit azonban ez nem ilyen egyszeru. A dolog amit ker a csaladot illeti es nem ot. Most lehet hogy szemetnek tununk hogy egy elolenyert aki az en kutyam nem teszek meg mindent. De ez a dolog a csaladot illeti es kesz,senki nem hajlando neki odaadni ami ertheto is. Nem akarunk behodolni neki.

Aki ennyire sz&ar ember mint o hogy egy ilyen dologgal zsarol minket az egy utolso szemet láda.Nem tudok mit mondani. Az nyugtat hogy nagyon jol banik a kutyammal. Soha nem tudna bantani. De visszafogom szerezni ha torik ha szakad.

2017. nov. 5. 17:02
 22/26 anonim ***** válasza:
74%
Keresd fel minél hamarabb a házánál, beszélj vele arról, hogy mit akar a kutyádért. Vigyél magaddal egy diktafont és vegyél fel mindent amit mond. Aztán ha a lényeget elmondta, tárcsázd a 112-őt és hívd ki a rendőröket. Utána már nem csak a kutya miatt fog bajba kerülni, hanem zsarolásért is.
2017. nov. 5. 22:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk én még mindig amellett vagyok, amit először is írtam. Odamész, szájba vered, nem adja vissza a kutyát, megint szájba vered. Hidd el, megtanulja majd a leckét.
2017. nov. 5. 22:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Jo és? A chip NEM igazol tulajdonjogot :)

Oltási könyvvel.menj, az igen.

2017. nov. 6. 07:31
 25/26 A kérdező kommentje:
Ez a felvevős dolog elég jól hangzik. Lehet kiprobalom majd. Koszonom
2017. nov. 6. 07:43
 26/26 anonim ***** válasza:
Na megoldódott? Mi történt?
2022. jún. 5. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!