Hogy tudnám rávenni a kutyámat, hogy vonyítson?
Az a gond, hogy alapból nem vonyítós. Esténként néha szokott, de nem fogok/tudok klikkerrel lesben állni, hogy elkapjam :D
(amúgy is úgy szeretném, hogy csak parancsra csinálja. Az, hogy esténként néha-néha vonyít az nem baj, de ne csinálja 0-24)
1-es
Épp annyi értelme van, mint a pacsizásnak :D
Nincs különösebb haszna, de menő trükk, fotózásnál nagyon jó képeket/videókat lehet lőni közben (fotózás és videózás a hobbim) és alapból imádom trükkökre tanítani.
Csak nem tudom hogy ennek hogyan álljak neki, azért kérdeztem.
2-es köszönöm, meg fogom próbálni :)
Ugyan vonyítást nem tudom, hogy kell de az ugatást úgy tudod a legkönyebben ha kikötöd valamihez és elmész 1-1.5 méterre onnan és hívod. Ha hajlamos az ugatásra akkor elég hamar elkezd majd ugatni és akkor jutalmazod. Aztán szépen fokozatosan a hívás helyett parancsszavat használsz és tovább jutalmazod.
Persze ez szép és jó trükk, de ha ezt egyszer megtanítod neki akkor a kutyád egész nap ugatni fog mindenért, hisz már tudja hogy ez egy pozitív dolog amiért jutalom jár. Én biztos nem tanítanám meg az enyémnek de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!