Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez rettenetes! A ti kutyátok...

Ez rettenetes! A ti kutyátok is húzza a pórázt?

Figyelt kérdés

Van egy 11 hónapos amstaffom. nagyon szeret sétálni, de a pórázt borzasztóan húzza.

Fojtónyakörve van.

2010. máj. 30. 20:45
1 2
 11/13 RastaMama ***** válasza:

Az utolsó vagyok, ez kimarad:

ha mégis korrigálsz, akkor add is ki a parancsot mellé, h lábhoz, vagy igazodj, vagy bármi. Így később tudni fogja, hogy mit kell csinálnia, hogy ne ránts rajta egyet, ami neki nem jó ugye... Így inkább helyesen megy majd-remélhetőleg.

2010. máj. 31. 09:21
 12/13 anonim ***** válasza:

kaptál sok választ.

próbáld ki mindet.

( szerintem egyik sem fog beválni )

van egy erős kutyád, ami húzni is fog, amíg meg nem tanítod,hogy mit tegyen!

1- legyél te a vezér

2 -mindíg legyél nyugodt,amikor elindulsz sétálni.

3-kezdetnek ( a legjobb a szöges nyakörv lenne, befelé fordítva ) kedves ölebtartók ezt ne olvassátok el :)

sajnos egyes kutyák csak a negatív visszajelzésből értenek ,és az amstaff egy akaratos fajta .a síma folytóval nem érsz el eredményt.

- talán a haltival is próbálkozz.

- de a lényeg parancsszó( lábhoz ) majd egy határozott erős( nagyon erős rántás a pórázon !! NEM HÚZÁS ---RÁNTÁS !!EZT A MÓDSZERT csak folytóval visszacsatolva, vagy szegessel próbáld.

a síma nyakörvet tudni kell felrakni ( magasan a fül mögé )

de a lényeg, hogy most kell megtanítanod, és jól kell, mert a rosszat nehezebb kijavítani,mint a jót erősíteni :)

a technikák közül mindet próbáld ki ,de a ( szeges folytóhoz mindenképpen szakember segítségét kérd !)

vagy , továbbra is loboghatsz a kutyus után :)

akinek kis termetű a kutyája, fogalma sincs,hogy egy nagy erős kutya milyen veszélyes helyzetekbe keverheti a gazdáját .

és a te kutyád egy erős fajta, sok ,nagyon sok energiával.

2010. máj. 31. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Az elöttem lévönek 100 százalékosan igaza van fogadd meg a tanácsát . Nekem a kutyám 35kg -én meg 50kg vagyok és nő. Nekem teljesen bevált hogy fordulgatok. Egyszerüen arra mész amerre te akarsz és nem a kutyus.Őneki követnie kell téged. Egy idő után megtanulja.Igaz kicsit nekem hosszabb folyamat volt de mostmár boldogan tudok vele sétálni nem égek mint a rongy. MEGÉRI.
2010. jún. 1. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!