Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menyi idös kortol lehet...

Menyi idös kortol lehet angolbudog kutyát fürdetni?

Figyelt kérdés
ma kaptam egy angol buldog kiskutyát 5vagy6 hetes és aszt szeretném kérdezni h menyi idös kortol lehet fürdetni? nem tudom egyébként nem csak a fürdetés de más dolgokal kapcsoltaban se ártana a felvilágositás szoval tapasztal kutya tartok angolbuldog kutyatartók nefogjátok vissza magatokat válaszokat előrre is köszi bocs a helyes irási hibákért
2017. nov. 3. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor ma már voltál orvosnál vele, ugye? Remélhetőleg pontosítani tudja az orvos a korát.

Miből gondolod, hogy angol buldog, ha találtad?

2017. nov. 4. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy először kaptad,utána meg munkába menet találtad, nem tudom egy anonim oldalon mi szükség a ködösítésre.

Ha pedig egy állatorvos zárva van keresni kell olyat ami rendel, vannak ügyeletek is.

Már csak azért fontos egy frissen talált kutyát elvinni,hogy nem e beteg,sérült stb. Ha pl egy elütött kiskutya lenne,de látszólag nincs úgy baja, főleg mivel laikus vagy,fel sem tűnne néhány tünet, aztán éjszaka elpusztul belső vérzésben.

Egy kutya nagy felelősség.

Ha meg akarod tartani akkor most készülj fel,hogy lehet éjszaka közepén kell vele rohannod 60-70 km-el arébb lévő rendelőbe ahol az ügyelet van,mert rosszul van.

Volt,hogy apumat és a kutyánkat este 11 kor elütötték. Apum haza jött,volt egy seb a fején. Kihívtuk hozzá a mentőket. KUtyát meg ügyeletre vittük,mert neki is volt néhány horzsolásra és pokolian nyálzott, első körben a neten néztük,hogy merre van ügyelet a környéken aztán elvittük.

Szerencsére sem apum sem a kutyánk nem szenvedett komolyabb sérülést.

Mint írtam a bulldogok csak is császármetszéssel ellenek tehát orvosi beavatkozés igényel. Még egy szaporító sem rak bulldog kölyköt,mert abban pénz van.

Én nem tartom kizártnak,hogy vmi boxer mix lehet és azzal kevered.

Tegyél fel róla fotót.

Remélem orvosnál már voltatok.

2017. nov. 5. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!