Miért viselkedett így a kutya?
Ha a kutya hátat fordít neked, akkor megbízik benned.
Biztos nem szerelmes lett beléd és kiskutyákat akart tőled, még ha a kérdésedben ezt az irányt sugallod is.
Amennyiben te egy daliás boxer kan vagy, akkor lehet, hogy megkívánt, egyébként nem!:D
Az állatok ugyanis normálisak, ellentétben sok emberrel.
Elmesélném még, hogy a nőstény kutya csak tüzeléskor veszi fel a kan KUTYÁT(!), egyébként még azt sem.
Ajánlanám, hogy keress egy "embernőt" és ne fantáziálj kutyákkal!
"Az állatok ugyanis normálisak, ellentétben sok emberrel."
Igen, némely kutya ezért mozdul rá az ember lábára illetve azért falják fel az oroszlánok a gyermekeiket ha nincs mit enni.
#5-nek. Az állatok ösztönlények, a túlélési ösztön miatt elfordulhat, hogy ahogy te írtad "az oroszlán felfalja a kölykeit", bár az már egy nagyon kritikus pont lehet, mivel egyébként minden állat védi a kicsinyeit, akár a saját élete árán is, pontosan a fajfenntartó ösztöneik miatt. Ha a kutya "rámozdul" az ember lábára, az sem amiatt történik, mert "közeledik" felé, szimplán a dominanciáját fejezi ki, ez egyébként elég nagy tiszteletlenség főleg, ha a gazdájával teszi, és egy valamire való gazda ezt tiltja is a kutyájának. A kutya ezzel a viselkedésével mutatja ki, hogy alárendeltjévé akarja tenni azt a személyt (vagy tárgyat), egyszerűen ő akar lenni a falkavezér. Ne képzeljünk már bele ennél többet ezekbe a dolgokba.
A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy lehet, hogy simán játszani invitált.
A normális válaszolóknak köszönöm a válaszokat. Nincs és nem is volt kutyám, így nem tudtam, hogy mit jelent ez, viszont furcsának tartottam mindig, de én sem arra gondoltam - még ha úgy tűnik is a kérdésből -, hogy szexeljünk egyet:).
A lábra való izgulás:
Egyszer azt olvastam, hogy az ember lábujjak közti rész olyan illatanyagot termel, ami a kutyákat a tüzelés időszakára emlékezteti. Emiatt akarnak a láb közelében lenni néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!