Baja lehet a kutyámnak?
Nagymamámnak van egy kutyusa 5 hónapos és tegnap mikor a nagyim szedte ki a gyógyszereit hozzáteszem csak vérnyomáscsökkentőt szed hál istennek.
Azt mondja elgurult pár szem !!
Ha esetleg megeszi a kutyus ugye nem lesz baja a kicsikèmnek?
Nem a nagyimé a kutyus vele élünk mi is a párommal,mi valószinüleg dolgoztunk mikor ez történhetett!!
Köszönöm szépen a válaszokat!!
Tegnap? És akkor most kié a kutya?
Magyarul a kutyád megevett pár szem vérnyomáscsökkentőt.
Az egyik dolog, hogy rommá keresném a lakást, hogy megtaláljam a földön a gyógyszert. Jobb híján fel is lehet porszívózni.
A kutyát figyelni kell.
Tulajdonképpen mikor történt ez? Hány kilós a kutya?
Ugyanis embergyógyszer mérgezést okozhat kutyán. Kisebb termetűnél még inkább. Miránk lett tervezve, és a mi testtömegünkre.
Találtam egy ilyet: kutya pulzusa:
Milyen állapotban van most a kutya? Szerintem figyelned kellene, és néha megmérni a pulzusát. Jobbat nem tudok kitalálni, a vérnyomását nem tudod megmérni.
Ha a kutya rosszul van, állatorvos. Ha már most rosszul van, állatorvos. Éjjel háromnegyed egy van, gondolom, ügyelet nincsen.
Holnap elvihetnéd orvoshoz.
Még az alábbiakat találtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4237585-mi-t..
A gyakoris linkhez annyit hogy nem mindegy, hogy egy csivava vagy egy bernáthegyi.
Az elgurult gyógyszereket meg azonnal össze kell szedni, meg kell keresni, akkor amikor elgurulnak.
Öt hóónapos???!!! Bakker AZONNAL állatorvos!!!
előző vagyok, fáradt vagyok, nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!