Mi lehet a baja a kutyámnak?
Csütörtök éjszaka elkezdett hányni. Először a vacsorát, majd sárga habosat. Pénteken nem evett egész nap és továbbra is sárga habosat hányt, valamint hasmenése is lett. Szombat reggel elvittem az állatorvoshoz. A hányás addigra már megszűnt, a kaki viszont esetenként véres volt. Az állatorvos csinált 2 tesztet (az egyik parvo, a másikra nem emlékszem), mind a kettő negatív volt. Kapott 2 injekciót és azt a tanácsot kaptuk, hogy diétáztassuk, valamint vitaminkészítményt kap napi 2x. Ma továbbra is megy a kutya hasa, nem fogadja el az ételt, alig iszik, csak fekszik egész nap. Nagyon aggódom, ezért felhívtam az állatorvost. Annyit mondott, hogy holnap reggel megvizsgálja a kutyát, vagy ha úgy látom, akkor vigyem el Budapestre valamelyik éjjel-nappal nyitva tartó orvosi rendelőbe.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mit tegyek. Rettenetesen aggódom a kutyáért. Elvigyem az állatkórházba? Vagy elég, ha holnap reggel elmegyünk az állatorvoshoz?
Ha van lehetőséged elvinni állatkórházba, akkor én a helyedben nem várnám meg a reggelt.
Csak ne a Lehel útra vidd, elég sok rosszat hallottam róluk mostanában!
A Szent István Egyetemen 300000 forintnál kezdődik, csak, hogy bemehess.. Nem tudom mi a gond a Lehel úti kórházzal, ott fele annyiba kerül az ügyeleti díj, és minket legalábbis korrektül elláttak...
Kérdező, te látod a kutya állapotát, viszont ha a víz sem marad meg benne, akkor gond van.
Mutasd meg ha vészhelyzetnek érzed.
Az egyetemet én se ajánlom éjszaka, tényleg csak harminc rugó hogy bemehess a rendelőbe! Abszurd!!!!
Olyan helyre vidd, ahol tudnak röntgenezni!
Anyósom kutyájának is ezek voltak a tünetei, egy lenyelt csont akadt meg a belében.
Szegényt a sok töketlen, nemtörődöm vidéki állatorvos miatt vagy egy hétig cipelték, a végén már infúzióra kötötték, de szerencsére túlélte.
Ha nem tudod az ügyeletet elintézni, akkor reggel az első dolgod legyen, de tényleg kórházba vidd, ahol rendesen meg is nézik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!