Nektek is feltűnt hogy mostanában a túlzott "szaporítózás" pont az ellenkezőjét váltja ki az emberekből mint ami az "állatvédők" célja lenne?
Mert nekem nagyon feltűnt. Van egy egészséges hozzáállás, mert igen, elítélem a borzasztó szaporítótelepeket és nem, nem értek egyet az agyonszaporított divatkutyák akármilyen helyről való vásárlásával. De ez már túlzás hogy valaki feltesz egy kérdést arról hogy szerintük milyen fajták keveredtek a kiskutyájában akit ingyen elhozott valakitől, és akkora háborút robbantanak ki a bocsánat sötétzöldek, hogy a szaporítást támogatta és mekkora szemét a kérdező, tele vannak a menhelyek, holott ha nem hozza el a kicsit valószínűleg a felelőtlen gazda (akihez bocs már a kiskutya gazdájának semmi köze nincs hogy ivartalanítsa az anyakutyát) vagy agyonvágja a kölyköt vagy utcára kerül vagy menhelyre.
Összegezve az egészet komolyan azt érzem, hogy ez már olyan méreteket ölt hogy sok ember már csak ezért is kezdi egyre lejjebb nézni a tenyésztőket minél inkább istenítik őket, és egyre kevésbé foglalkozik a tenyésztő-szaporító témával. Nekem is a tököm tele van bocsánat a kifejezésért már hogy csak erről szól a világ amikor valaki keverék kiskutyát hoz el nem menhelyről hanem egy besikerült alomból ahol a kiskutya gazdája nem tehet a másik állattartó felelőtlenségéből született kicsikről ő pedig csak meg szeretne egyet menteni onnan és teljes életet biztosítani neki. Dühítő hogy a sok kanapéállatvédő ezen éli ki az életét hogy az ilyen embereket támadják le.
ma 14:01
Ha az orvostól kapsz pontos leírást dátumokkal a kölyök betegségéről, a fajtaklubnak írhatsz. Mellékelve a kölyök állapotát, ahogy megkaptátok.
Azt azért nem értem, miért hoztaok el egy sérült, láthatóan nem egészséges kiskutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!