Most mit csináljak (bolha)?
Egy hete irtotta ki az ÁLLATORVOS a bolhákat, és ma láttam egyet az ágyamon! Az egyik kutyám nagyon vakarózik is még, igaz annyit nem mint amikor bolhás volt. Eddig nem láttam bennük bolhát, de ha az ágyon van akkor benne is van. :S
16! ezret költöttem a r*hadt bolhákra, többet nem tudok! Hogy lehetek ennyire szerencsétlen? Más vesz egy olcsó spot-ont, 100 Ft-os nyakörvet, vagy a legtöbben SEMMIT, és mégsincs baja az állatainak! :S

Borzasztó lehet, nagyon sajnállak!
Nálunk 2x volt bolha, elkaptak kóbor macsekot és másnapra bolhásak lettek tőle. Egy advantix csepegtetés és totál megszüntettem mindent. El sem tudom képzelni, mit csinálnék, ha az egész lakás tele lenne.
Esetleg kipróbálnám, hogy neostomosannal végigmosok mindent, a kutyákat is.
Régebben azt is próbáltam. Még a macskát is megfürdettem mert akkor még kicsi volt. De most is van bolha szóval nem hatott, amúgy nem nyüzsögnek a lakásban. Ezt az egyet láttam, de akkor tuti van még. És az egyik kutya is vakarózik.
Amúgy akkor nem értem minek a bolhairtó az állatok ki sem tehetik a lakásból a lábukat mert akkor bolhásak lesznek? A macska egész nap kint bóklászik, a kutyák bármikor találkozhatnak séta közben bolhás állattal. Akkor minek van rajtuk a spot-on? Vagy akkor a tieiden nem volt?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!