Most mit csináljak (bolha)?
Egy hete irtotta ki az ÁLLATORVOS a bolhákat, és ma láttam egyet az ágyamon! Az egyik kutyám nagyon vakarózik is még, igaz annyit nem mint amikor bolhás volt. Eddig nem láttam bennük bolhát, de ha az ágyon van akkor benne is van. :S
16! ezret költöttem a r*hadt bolhákra, többet nem tudok! Hogy lehetek ennyire szerencsétlen? Más vesz egy olcsó spot-ont, 100 Ft-os nyakörvet, vagy a legtöbben SEMMIT, és mégsincs baja az állatainak! :S

Hát mondjuk úgy kezdenem, hogy akármennyire is ügyürü-bügyürü, nem engedem az állatot az ágyba. Ha már lakásban tartod, akkor elégedjen meg azzal, hogy a szobában van , nem kell az ágyadra felengedni.
Bolha: Szerintem a legjobb az Advantix (nekünk a Fronline nem vált be). Akkor súlyos bolhafertőzésnél kiváló termék a barna ampullában kapható, fürdető, ami rettenetesen büdös, de piszok jó.(Neostomosan).
A lakásból meg hogyan tudod kiirtani?
Sűrű porszívózással, mert a bolha az általa szívott vérrel és bolhakakival táplálja a szőnyegben megbúvó lárvákat.

Ezek szerint mégsem irtotta ki.
Mit használt?

Kimostam a lehető összes ruhát, anyagot, felmostam, porszívóztam az egész házat, bútorokat, zsákot elégettem. Befújtam az egész lakást Insecticide 2000-rel. Állatokat lefújta valami nagy nyomású spay alkalmazásával amitől azonnal elpusztultak a bolhák. 3 Kutya: Exspot (orvos győzködött, én egy kicsit drágábbat akartam de azt mondta tökéletes mert nincs 15 kg egyik sem) 1 Macska: Bolfo nyakörv.
Van 3 szoba, ami MINDIG be van zárva, és én meg az állatok SOSEM voltunk ott, oda nem tudok bemenni értelemszerűen és ott nem takarítottam. De hát miért lakna ott a bolha ha állat sosincs ott? :S Az orvos különben is azt mondta hogy a takarítás nem számít sokat, az a fontos hogy az állaton kiirtsuk és amikor a következők kikelnek azok is meghalnak az állaton és így tovább. Valami ilyesmit mondott, de elég zagyva volt, mert 4 álaltra kellett figyelnem közben egyedül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!