Vélemények kutya együttalvásról, szinte embernek nézésből?
3 gyerekünk van egy 3 5 és egy 9 éves gyerkőc, nos a párom 1,5hónapja vett egy kölyök Staffit,a gond ezzel az hogy a gyerekekkel nem is foglalkozik csak a kutya se...ét nyaljaha itthon van ,az ágyban alszik vele stb... én ezt abszolút ellenzem !!
Régen mikor nem volt gyerekünk más volt lazább voltam de most tiszta idegroncs nehogy elkapjanak vmit a gyerekek tőle oltva ,féregtelenítve van de akkor is!!😢😢😢
Elég ősszetett a gond elnézést ha kicsit össze vissza irtam!!
Tapasztalatokra vagyok kiváncsi
Köszönöm szépen
11 el mehetsz te a jó fr......
Nehogy már a kutya legyen a szegény basszus
Rossz kategória, ennek a párkapcsolati problémában van a helye.
Különben a gyerekeidnek semmi baja nem lesz tőle, sőt az immunrendszerük is erősebb az olyan gyerekeknek akik háziállattal nőnek fel.
Nincs gyerekem, bocs, de válaszolok.
Staffi-vizsla keverékünk van, és macskám, tehát mégis van gyerekem. :)
Nagyon kevés betegség van, ami kutyáról emberre terjed. Az egyetlen, ami egy átlagos helyzetben szóba jöhet, a férgesség. Látom, írod, hogy volt féregtelenítés, továbbiakban három havonta kell, akkor semmi gond nem lesz.
A férjed szerintem második gyerekkorát kezdi élni, és élvezi az újdonságot, meg a kölyökkutyát.
Volt már a férjednek kutyája, ill. nektek (arra gondolok, hogy esetleg első kutya, és ő mindig is szeretett volna, vagy nagyon vágyott egy staffira)?
Illetve: ne légy féltékeny a kutyára. Szerintem inkább az bosszant téged, hogy a férjed Csak a kutyával foglalkozik, nem? Persze, tud idegesítő lenni az ilyen, de inkább szeretgessétek ti is a kutyát, baromi hamar felnőnek. Inkább be kellene vonni titeket is ebbe, szokjatok össze.
A staffit az USÁ-ban dajkakutyának hívták régen, és rábízták a kisgyerekeket. A kutya imádni fogja a gyerekeidet, és le sem lehet majd róluk vakarni. A gyerekeket is bele kellene vonni a kutyázásba és szokjanak is össze, és tanuljanak meg egymással bánni.
Kutya-macska nálunk ágyban alszik, ha akar. Imádom. Nem mondanék le róla. Emberre nézve a hatása: hatalmas stresszoldó. Ha délben ledőlök néha, mindig fogjuk egymás kezét a cicával :). Ő is hamarabb elalszik, és én is :) (N)
Nem kell kötöszködni ,a hibákat azért írom mert fáradt vagyok és telefonról írok!!
A parasztoknak üzenem tehetnek egy szivességet , a többieknek meg köszi szépen
Némely állatban több az értelem mint egynéhány emberben.
Lehet rájött erre a párod.
# 13
Mert szerinted a kutya tehet bármiről is? Persze, hogy ő a szegény, mert nem tehet semmiről. Ő akart odakerülni? Ő akart háborút köztetek? Nem. Ő csak odakerült. Teljesen ártatlan, és nehogy kitöltsd rajta a dühödet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!